top of page

Wat er gebeurd als je klant loslaat wat niet langer dient.


De deurbel gaat en daar staat mijn volgende klant.

Samen lopen we naar achter naar mijn praktijk.

Ik tover een glimlach op mijn gezicht want hier word ik blij van, hier gaat mijn bloed sneller van stromen.


Mijn klant doet haar schoenen uit en gaat liggen op mijn massagetafel. Ik stop haar toe met dekens en begin met de energy pull. Eerst haar hoofd, dan naar haar voeten en dan nog haar handen.

De energiestroom is weer op gang gebracht.

Daarna begin ik met het zachtjes aanraken van de implant band. (het is als het ware de harde schijf van je computer waar ik nu alle bestanden van schoon ga maken).

Mijn ogen beginnen heel erg te trillen en dat betekent dat er ergens verdriet in haar systeem geblokkeerd zit. Verdriet wat haar tegenhoudt om te zijn wie ze wil zijn.

Ik ga verder met de volgende 3 punten. Ook haar schouders en nek doen pijn en ik vraag welke ballast ze dan toch allemaal mee draagt van anderen. Ik roep een clearing om de pijn weg te toveren en als bij magie gebeurd dit ook.


Nadat we het punt hebben van vreugde en verdriet, gaan mijn ogen weer heel erg trillen en vraag ik haar wat haar zo blokkeert in haar lichaam aan verdriet. Ze verteld me bepaalde dingen ( die ik wegens geheimhouding van mijn klant hier niet openbaar ga plaatsen) en ik vertel haar dat het goed is, ze mag verdriet hebben, ze hoeft het niet weg te stoppen, ze mag het uiten, net als dat ze zichzelf meer mag gaan uiten. Even komt er een flinke huilbui en dat is goed, het mag er zijn, en het lucht haar echt op.

Daarna ontspant ze en kan ze de stress en spanning die ze weer heeft opgebouwd loslaten. Ze laat het los, ze mag gaan staan voor zichzelf.


Wanneer ik klaar ben met de behandeling heeft ze het er behoorlijk warm van gekregen. Ze heeft weer losgelaten en haar stress level is drastisch gezakt. Haar hoofd wat eigenlijk weer te vol zat is op een liefdevolle en zachte manier weer geleegd.

Ze ervaarde de behandeling als zeer prettig en heeft haar de vorige keer ook heel goed gedaan.


We lopen samen weer terug naar binnen en als ze wil afrekenen heeft ze het niet gepast bij en ik kan helaas ook niet wisselen.

Ze belooft om de resterende €10 zo in de bus te gooien.


Na 15 minuten ga ik even kijken of ze het geld in de bus heeft gedaan en tot mijn grote verbazing ligt er een grote reep chocolade in de bus met een heel lief kaartje.


Ik krijg een lach op mijn gezicht, dit is echt wel mijn ideale klant. Zo lief, ik mag het ontvangen met open armen en met liefde.


Wil jij ook eens zo’n bars sessie ondergaan of deze methode zelf leren? Stuur me dan een pb of mail naar Trudie@touchofkiss.nl en wie weet zie ik jou binnenkort in mijn praktijk.


Liefs Trudie.💋

95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page