top of page

5 Tips omgaan energie volle maan.


De energie van de volle maan, 5 tips om ermee om te gaan:


Ben jij ook erg prikkelbaar tijdens de volle maan? Zit je vol emoties? Slaap je slecht? Heel herkenbaar tijdens de volle maan waarbij er heel veel energie naar de aarde toe komt. Deze energie kun je positief inzetten of negatief. Ik zelf kies liever voor het eerste. Het kan je positieve vibe versterken, zit je in een negatieve vibe versterkt het juist dat. Zorg dat je lekker in je energie zit en lekker in je vel en neem voldoende rust tijdens de twee dagen voor de volle maan en twee dagen erna. Alles wat er naar boven komt tijdens de volle maan wordt in je lichaam en je bewustzijn versterkt. Dus wees even extra lief voor jezelf.


Hoe jij om kunt gaan met de energie van de volle maan?

Weet dat de volle maan al je emoties versterkt zowel de positieve als de negatieve, dus ben jij erg boos met de volle maan dan zal dat gevoel heel erg versterkt worden. Wanneer jij lekker in je vel zit en heel veel energie hebt zal je dat ook merken en kun je werkelijk bergen verzetten. Gebruik die energie dan om eens op te gaan ruimen. Het versterkt zowel de negatieve als de positieve energie dus wat kies jij liever? Als je de energie van de maan weet in te zetten op een positieve manier zal dat jouw trilling en energie verhogen. Zorg dat tijdens de volle maan je intenties zoveel mogelijk positief zijn. Soms komt er ook een hoop verdriet en emotie naar boven probeer daar niet te veel in te blijven hangen, het zorgt er namelijk voor dat je trilling omlaag gaat. Een hoge trilling zorgt er namelijk voor dat jij heel veel kunt gaan aantrekken.


1. Probeer geen ruzie te maken en word niet boos tijdens volle maan:

De volle maan is echt een tijd om los te laten. Tijdens de volle maan kunnen er allerlei emoties, gedachten en overtuigingen naar boven komen. Ook kunnen er stukken uit het verleden weer even naar boven komen. De volle maan is een tijd van bezinning. Probeer dingen los te laten en blijf kalm tijdens moeilijke momenten of situaties. Vergeving is een van de belangrijkste dingen om oud zeer los te laten tijdens de volle maan. Vergeef ook alstublieft jezelf. Probeer vergeving te schenken aan de mensen die jouw pijn gedaan hebben. Wanneer je toch boos bent op een persoon probeer het dan van je af te schrijven i.p.v. het te uiten. De volle maan zorgt er voor dat je opgekropte emoties alleen maar versterkt zullen worden. Zorg voor balans, ben je boos ga dan iets doen waar je weer blij van wordt, dans een keer door de kamer of zing één van je favoriete liedjes. Een andere trilling zorgt namelijk ook voor een ander gevoel.

2. Gedachten zijn krachten:

Gedachten zijn krachten zowel negatief als positief. Wat je denkt trek je aan. Dus zend jij positieve gedachten uit, dan is dat wat je terugkrijgt. Dus hoe positiever jouw gedachten hoe krachtiger die worden. Zeker onder invloed van de volle maan. Zorg dat als je wakker word jij je dag positief start door jezelf voor te stellen dat je jouw dag energiek begint. Je zegt tegen jezelf dat het een fantastische dag gaat worden. Sta je op en begin je moe en prikkelbaar is dat wat je de hele dag zult blijven. Wat kun jij zelf doen om je dag positief te beginnen? Maak voor jezelf een ochtendritueel en ga eens opschrijven waar je dankbaar voor bent en ga dit elke dag doen. Je zult merken dat daar je energielevel (trilling) echt van omhoog gaat. Schrijf ook op waar jij naar toe wil met jou leven. Je zet een krachtige intentie voor wat jij wil. Kijk eens wat je wel allemaal al hebt in plaats van je te focussen op wat je niet hebt.


3. Visualiseer:

De energie die hoort bij de volle maan is perfect om jouw dromen en verlangens te visualiseren. Visualiseren helpt je om jouw dromen en verlangens helder te krijgen. Hoe meer details jij kunt opschrijven en benoemen hoe sneller jij het gaat aantrekken vanuit het universum. Neem daarvoor echt even de tijd. Je zou zelfs een moodboard kunnen maken met plaatjes uit magazines of een mindmap met in het midden jouw doel/droom en daaromheen al de actie stappen ernaartoe. Zo heb je heel helder wat jij graag wil. Hang je moodboard of mindmap op een plaats waar je heel veel langs komt zodat jij continu aan je droom wordt herinnerd. Tijdens de vollle maan neem je jouw manifestatie kracht en energie mee in je intenties en verlangens waardoor jij ze sneller manifesteert. Laat wel het hoe, wat en wanneer het naar je toe komt los. Alles komt naar je toe via goddelijke timing.


4. Ga mediteren:

Mediteren is heerlijk om de heftige energie van de maan weer tot rust te brengen. Geef jezelf toestemming op even je rust te pakken, een moment voor jezelf. Een meditatie zorgt weer voor rust in je hoofd en lichaam en zorgt voor verbinding met jezelf. Er zijn heel veel mooie meditaties te vinden op Youtube. Zoek er een die echt bij jou past en waar jij echt rustig van wordt. Je kunt overal mediteren, thuis, op je werk, in de natuur. Er zijn ook meditaties die je in groepsverband kunt doen. Kies wat voor jou comfortabel voelt. Mediteer met de energie en de kracht van de volle maan en voel wat er losgelaten mag worden.


5. Oordeel niet over jezelf en anderen:

De kracht en de energie van de maan kun je ook inzetten om minder of helemaal niet te oordelen over jezelf en over anderen. De stemmetjes die je vaak hoort zijn van je ego. Je ego wil je namelijk klein houden en wil dat jij veilig bent. Laat je angst los want daardoor zal je ook spiritueel gaan groeien. Stuur eens wat liefde, licht en helende energie naar anderen. Vergeef degene die jouw pijn gedaan hebben en probeer ernaar te kijken met dankbaarheid. Jij hebt daar een les uit mogen leren. Gebruik de energie van de volle maan om te vergeven dan zal je merken hoe krachtig dat is. Komen er emoties omhoog weet dat die er mogen zijn. Volle maan energie staat ook voor loslaten van het oude, plaats maken voor het nieuwe. Stuur liefde de wereld in, heb jezelf lief dat is het allerbelangrijkste. Zet jezelf op nummer één. Zo zend je positieve energie de wereld in. Jij mag kiezen elke dag opnieuw. 𝐁𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭


948 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page