top of page

Hoe groot is jouw verlangen om spiritueel te groeien?


Hoe groot is jouw verlangen om spiritueel te groeien?


Afgelopen 3 jaar is mijn leven totaal veranderd. Ik ben in die drie jaar zo snel gegroeid en er gebeuren zoveel gave dingen dat ik het soms niet allemaal kan geloven. Ik heb eindelijk mijn spirituele gaven omarmd. Als kind voelde ik altijd al dat ik een gave had. Ik was anders maar begreep niet wat me zo anders maakte. Langzaam raakte ik mezelf kwijt door pijnlijke lessen in mijn leven. Ik vergat wie ik was.

Totdat ik 3 jaar geleden geroepen werd. En ik kon niets anders dan mijn roeping achterna gaan. Mijn missie is om andere mensen zich weer te laten herinneren aan hun gave. Hun prachtige spirituele gave. Want die heb jij. Dat voel jij. Maar jij houdt je nog zoooo in.


Ik deel dit verhaal met jou omdat ik uit ervaring weet tegen welke obstakels je aanloopt. Welke oordelen je naar je hoofd geslingerd krijgt. Dat spiritualiteit en uitkomen voor jouw gaven en talenten raar en zweverig is.


Spiritualiteit is niet raar of zweverig het is eigenlijk helemaal in verbinding staan met jezelf en je intuïtie.


Ik heb mijn oude werk als schoonmaakster achter me gelaten en ik ben mijn gave als healer, medium en spiritual teacher gaan omarmen. In drie jaar tijd is niet alleen mijn leven compleet veranderd maar heb ik vele mensen mogen helpen met:

Hun pijn, blokkades, vragen, aantrekkingskracht en spirituele groei.


Let op dit is niet voor iedereen:

Dit is alleen maar voor jou als jij spiritueel wilt groeien.

Meters wilt maken in je ontwikkeling en keuzes durft te maken.

De keuze voor jezelf. Iemand anders zal jou leven namelijk niet mooier maken dat kan alleen jijzelf.


Daarom heb ik mijn ervaringen om spiritueel te groeien verwerkt in een E-book.

Het zijn de 6 sleutels naar spirituele groei.

En het is ook nog eens helemaal GRATIS speciaal voor jou.


Hieronder de link om het E-book gratis te downloaden:


www.touchofkiss.nl/6sleutels


Delen van dit bericht zou ik super gaaf en lief vinden.🙏🏻


Liefs Trudie.💋

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page