top of page

SPIEGELBEELD VERTEL EENS EVEN

Heel lang heb ik mezelf niet in de spiegel durven aankijken.

Spiritueel coach
Spiegelbeeld vertel eens even

Ik vond mezelf niet mooi, niet knap, niet goed genoeg. Dit alles had natuurlijk alles met zelfliefde te maken. Want als jij jezelf volledig lief hebt is je spiegelbeeld alleen maar een mooie weerkaatsing van wat er diep van binnen in jou zit.

Dat licht heb ik heel lang weggestopt, het heeft er altijd al gezeten dat wel. Door allerlei overtuigingen van anderen dat ik dom was en niks kon ben ik mijn lichtje gaan dimmen. Het lichtje was er nog wel, alleen het gloeide niet. Ik verstopte mezelf voor de wereld en voor mijn spiegelbeeld. Als ik in de spiegel keek zag ik namelijk een vrouw die ik niet kende, zo afgestompt was ik van alles en iedereen.

Dat is namelijk wat er gebeurd als je te veel naar anderen gaat luisteren. En jij gaat geloven dat het waar is. Jij je gaat aanpassen aan anderen. Jij wegkruipt in je schulp. Jij jezelf niet durft te laten zien. Jij niet meer gelooft in jezelf.

I’ve been there done that! Difficult roads leads to beautiful destinations. Mijn pad was zwaar, ik zou het niet eens meer anders willen. Het heeft me gemaakt en gevormd tot wie ik nu ben. Langzaam begon mijn lichtje weer te schijnen. En straal ik het uit naar de buitenwereld en komt er van alles op mijn pad. Nu kunnen ze mijn licht vanuit het universum zien.

Hoe zwaar je pad ook is, het licht zit al in jou. Je hoeft het je alleen maar weer even te herinneren. Ik weet dat het licht ook in jou zit. Ik wil je vragen om jouw lichtje ook weer te laten zien. Het niet langer meer te dimmen.

Kijk in de spiegel en zie dat lichtje, die sprankeling. Zeg eens wat vaker tegen jezelf hoe mooi je bent.

Ik zeg het nu tegen jou:

JIJ BENT PRACHTIG JIJ BENT UNIEK

Ga jij het nu ook vaker tegen jezelf zeggen?

Liefs Trudie.💋

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page