top of page

Mag ik breeduit lachen?

Deze foto uit de fotoshoot van Marleen Sahetapy Fotografie zegt alles. Breeduit lachend, en tijdens de fotoshoot zei ik nog tegen Marleen en Marjan is het dan niet overdreven als ik zo lach? En alle twee de dames in koor ‘Nee, dat is wie jij bent’. Een mooier compliment konden ze me niet geven.


een foto waarop ik breeduit lach

Deze overtuiging komt nog uit mijn kindertijd waar ik niet dat blije en speelse meisje mocht zijn wie ik diep van binnen eigenlijk wel was. Jarenlang heb ik dat meisje weggestopt me aangepast aan anderen omdat zij vonden dat het zo moest. Mijn leven was geen pretje en ik heb vele uitdagingen gekend. Uitdagen die ik nu kan zien als leerprocessen. En sinds drie jaar heb ik voor mezelf gekozen, heb ik de keus gemaakt om me niet meer aan te passen aan anderen. Me niet meer klein te laten houden of klein te laten maken. De keus gemaakt om een eigen bedrijf op te starten.

Waren deze 3 jaar makkelijk? Absoluut niet. Heb vele ups en downs gehad. Nu na 3 jaar begint het eindelijk te stromen en durf ik steeds meer mezelf te laten zien, wie ik in essentie ben. De speelse, goedlachse Trudie. Je kunt met mij lachen, huilen en ik zal altijd naar je luisteren, sta altijd voor je klaar. (soms ook mijn valkuil) Dat is als spiritueel coach en energetisch therapeut een van mijn sterkste kwaliteiten. Ik hou van humor en ben inderdaad soms een beetje raar. Ik hou ervan en ik zou me niet meer anders willen voordoen. Heel veel mensen zeggen tegen mij je bent veranderd. Maar wat als ik nu eindelijk ben wie ik in hoor te zijn. In verbinding met mijn spirits en gidsen. Een healer, een moeder, een spiritueel coach, een online ondernemen en schrijfster. Ja deze foto zegt alles. Het zegt namelijk wie ik ben met een grote glimlach en twinkelende oogjes.

#daretobedifferent En daar sluit dit nummer perfect op aan: https://youtu.be/IfGmj_NZ85M

Durf jij breeduit te lachen of verstop je je lach nog te vaak? Laat het me weten in de reacties.

Liefs Trudie.💋

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page