top of page

We kunnen er een heleboel woorden aan geven, maar uiteindelijk gaat het om één ding: terugkomen bij jezelf. De echte zelf. Die diep van binnen zit. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Dat weten wij allebei heel goed. Los van elkaar hebben we er jaren over gedaan om daar te komen.

Wie zijn wij?

Trudie over ons_edited_edited.png

Ik heb een pittige jeugd gehad. Ik sloot daardoor een deel van mezelf af. Dat was nodig. Ik moest overleven. Alleen bleef ik dat deel van mezelf wegstoppen. Onbewust gebeurt dat gewoon.

 

Ik was onrustig, regelmatig depressief en altijd op zoek naar iets om me beter te voelen. Op Facebook kwam ik een dame tegen die werkte met Access Bars. Ik kende dat niet, maar wist intuïtief dat zij me kon helpen. Ik volgde mijn gevoel en dat heeft mijn leven compleet veranderd.

 

Ze bood aan om een workshop bij mij thuis te geven als ik nog zes andere deelnemers verzamelde. Twee dagen later belde ze. “Hoeveel plek heb je?” Had ze zelf al tien aanmeldingen gehad! Ik zat op de goede weg. Een duidelijker teken kon het universum mij niet geven. Met zestien dames had ik een week later een magische dag.

 

Die workshop gaf mij zoveel lucht! Dat deurtje dat ik lang geleden had dicht gedaan stond daarna weer op een kier. Ik wist direct dat ik hier verder mee wilde. Ik deed de opleiding en startte mijn eigen praktijk.

Als ik eerlijk ben was ik best sceptisch toen Trudie zei dat ze andere mensen ging helpen met energetische healingen. Ik vond het zweverig. Maar ik zag haar met de dag blijer, krachtiger en energieker worden. Dat gebeurt niet zomaar. Zodra ze begon, was er een stroom met klanten. Die kwamen somber binnen, met hangende schouders en doffe blikken. Maar na een paar sessies zag ik ze rechter lopen, lachen en stralen. Wat een verschil!

 

Ik ging me verdiepen in de spiritualiteit waar Trudie al zo lang mee bezig was. Zelf werkte ik in de ICT-branche, waar ik medewerkers hielp die vastliepen. Puur op mijn gevoel vond ik waar diegene blokkades hadden. Trudie liet me inzien dat ik dus al met intuïtie werkte en daar ook goed in ben.

 

Ik merkte dat ik net als Trudie een deel van mezelf had afgesloten. Ik probeerde te voldoen aan een plaatje in mijn hoofd: van de hardwerkende man. Veel werken en dan thuis met biertjes ontspannen. Ik liet Trudie meestal het werk in huis doen. Maar zo wilde ik niet meer leven. Ik wilde juist meer betrokken zijn bij mijn vrouw en mijn gezin en mijn gevoelige kant meer ruimte geven.

gerard over ons_edited_edited.png
samen over ons 2_edited.png

Wat een verrijking was het, dat onze neuzen nu dezelfde kant op stonden. We bewandelden dat spirituele pad voortaan samen en besloten met zijn tweeën in het bedrijf te gaan werken. Om onze klanten nog beter te helpen zijn we naast de energetische sessies nog veel meer opleidingen gaan doen op het spirituele gebied, waardoor we een enorme toolbox hebben om iedereen op een unieke manier te kunnen helpen.

 

We vullen elkaar daarbij heel mooi aan. Gerard heeft zijn intuïtieve krachten nog verder uitgediept. Hij is ook praktisch. Coacht mensen om te ontdekken waar ze blij van worden, wat hun doel in het leven is en helpt ze daarin concrete stappen te zetten.

 

Trudie is heel invoelend, bij haar kom je in een warm bad. Ze zit boordevol ideeën en is enorm creatief. Soms fladdert ze dan alle kanten op, maar Gerard zorgt er altijd weer voor dat haar ideeën in praktijk worden gebracht en één voor één uitgevoerd.

 

We hebben samen een eigen healing methode ontwikkeld. Hierin brengen we al onze tools samen. We hebben gezien dat als je een probleem op slechts één manier aanpakt dat het meer een soort spirituele schoonheidsbehandeling is. Dan moet iemand terug blijven komen. Wij creeren permanente verandering, pakken het complete plaatje aan en alten iemand van binnenuit weer stralen. We worden er elke keer enorm blij van als we die verandering zien.

 

Onze ervaring heeft ons geleerd dat een schone basis hierbij essentieel is. Dat doen we doormiddel van energetische huisreinigingen. We verwijderen dan de negatieve energieën en ruimen de bronnen definitief op.

De wereld mooier maken. Dat is onze missie. We doen dat al door onze persoonlijke begeleiding, maar onze ambitie is groter dan dat. Dat kunnen we niet alleen. Daarom bouwen we aan een netwerk van lichtwerkers. We leiden mensen op en we leggen contact met lichtwerkers die wij vertrouwen en waar we mensen naar kunnen doorverwijzen. We geloven niet in concurrentie. Vanuit liefde gaan we onze missie bereiken.

Naast het werken aan deze zielsmissie, zorgen we ervoor dat er genoeg tijd overblijft voor onszelf. Verstillen, opladen en doen wat we leuk vinden. Daar gaat het tenslotte om. Naast werken journaled Trudie veel. Ze is elke dag aan het schrijven, schilderen of knippen en plakken. Ze vindt dat knutselen heerlijk en is ondertussen lekker aan het manifesteren. Daarnaast wandelt ze graag met onze honden, gaat de natuur in of neemt even echte me-time door in bad te gaan.

 

Gerard begint de dag altijd buiten. Lekker met blote voeten in het gras. Spelen met de honden, tuinieren of gewoon luisteren naar de vogels. Ook maakt hij graag dingen met zijn handen. Onze praktijk groeit en daardoor hebben we onze praktijk uitgebreid met een sauna en rustruimte. Dat bouwt hij dan zelf. Daarnaast leest hij veel. Boeken die hem weer inspireren voor het werk, maar hij kan ook helemaal opgaan in verhalen over elfen en kabouters.

 

Wij hebben geleerd om intens tevreden te zijn met wat we hebben. We voelen ons zo rijk met ons leven. Het gelukkigste zijn we in ons eigen huis met onze kinderen, familie en vrienden. We zijn echte bourgondiërs. Een lekker drankje, hapje en goed gezelschap. Meer hebben we niet nodig.

 

Wij weten inmiddels goed wie we zijn en wat we nodig hebben. We zijn heel gewone mensen. Nuchter en spiritueel. Met een liefdevolle missie.

 

Loop jij nu rond met vragen over wie je bent of voel je dat er iets niet klopt, maar kan je je vinger er niet op leggen? Neem contact met ons op. We helpen je met alle liefde weer terug naar jezelf.

_MS19407_edited.png
bottom of page