top of page

Kaartendeck DRAKENRAAD

00060
€37,50
Op voorraad
1
Productgegevens
Door het werk wat we dagelijks mogen uitvoeren in onze praktijk “Touch of KISS” krijgen we steeds meer inzichten over hoe energieën werken en op welke manier we daar ieder als individu en als collectief geheel invloed op hebben. Het universum kent vele vormen en bronnen van energie. Onze bevindingen en ervaringen tijdens het werken met energieën neemt steeds duidelijkere vormen aan. Elk individu bepaald voor zichzelf in welke mate energieën richting geven of zelfs leidend zijn. Acceptatie van je spiritualiteit en het vermogen om te gaan met buiten zintuigelijke waarnemingen zijn hierbij erg belangrijk.
De meest krachtigste en oudste energievorm is die van de Draken. Draken zijn krachtige wezens met een schat aan dimensie overschrijdende wijsheden en ervaringen.
Dit carddeck staat vol met de raad en adviezen die de Draken je geven. Afgestemd op de 7 hoofdchakra’s en geplaatst in juiste tijd van de dag. Dit carddeck is bedoeld om dichter bij jezelf te komen en nog meer te vertrouwen op je gevoel en je eigen spiritualiteit. Door opvolgen van de adviezen en de raad van de Draken groei je in kracht en spiritualiteit.
Vertrouw op wat je kunt, het is er allemaal al, nu mag jij het omarmen en accepteren. Veel toepassingsplezier van dit carddeck.
Bewaar dit product voor later
bottom of page