top of page

Inspiratie Kaarten

00013
€33,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Mijn inspiratiekaarten zijn binnen en ohhh ze zijn echt super gaaf geworden.

Ik heb direct een kaartje voor mezelf getrokken en de volgende boodschap kwam eruit: Believe in your dreams go for it. Hoe toepasselijk want ja ik mag weer iets van mijn bucket list afstrepen. Mijn eigen carddeck. Ik ben zo ongelooflijk trots en blij. En de tranen van geluk stroomden over mijn wangen. Een project van 2 jaar mocht ik vandaag afsluiten. Heb je een droom blijf dan volhouden en focussen op die droom. Alles is echt mogelijk.

Deze inspiratie set gaat jou helpen met inzichten en leren communiceren met jou intuïtie.

Met de stappen die je zou kunnen gaan zetten. Met de keuzes die je mag maken.

De kaarten helpen je en ondersteunen jou met de prachtige gechannelde boodschappen.

Ik heb dit carddeck speciaal gemaakt voor lichtwerkers die graag spiritueel willen blijven ontwikkelen net als ik. Lichtwerkers die willen groeien en stappen willen gaan zetten.

Ik ben super trots dat ik steeds meer lichtwerkers mag helpen met hun spirituele groei. Dit carddeck gaat zoveel lichtwerkers helpen en ondersteunen in hun spirituele ontwikkeling en groei.

Gebruik de inspiratiekaarten dagelijks voor jezelf en vraag wat jouw boodschap voor die dag is. Maak er een mooi ritueel van. En ga ook iets met de boodschap doen. Zonder actie namelijk geen reactie.

Ik ga ze nu voortaan ook inzetten bij mijn klanten. Om ze een liefdevolle schop onder hun kont te geven. Niet denken maar doen.

De kaarten geven je suggesties om stappen te gaan ondernemen in jouw spirituele ontwikkeling. Ze gaan je inzichten geven net op een moment dat jij even vastzit en zorgen ervoor dat je je weer kunt verbinden met jouw energie.

Ik ben zo super blij en dankbaar voor deze prachtig ontworpen inspiratiekaarten door mijn man Gerard Kissen. Dank je wel daarvoor.

Wacht niet te lang als je ze heel graag in jouw collectie wilt hebben.


Bewaar dit product voor later
bottom of page