Mijn Shop

Op deze pagina vind je mijn uitgebreide aanbod van speciaal voor jou geselecteerde diensten en producten.
trudie pasfoto 2.png

Gedichtenbundel Deel 1

Art.nr. Gedichten-001
€11,11
Op voorraad
1
Productgegevens

Hey lief mooi mens,

In deze gedichtenbundel wil ik jou meenemen in de wereld van onze onzichtbare vrienden. Ondanks dat je ze niet ziet, zijn ze er wel en zullen ze altijd hun best doen om jou te helpen. Engelen zijn liefdevolle boodschappers van puur en zuiver licht met een enorme hoge trillingsfrequentie. Ze staan te popelen om jou te helpen als je het moeilijk hebt, alleen mag jij ze zelf om hulp vragen. De engelen willen heel graag een nieuwe wereld creëren, een wereld vol met liefde en licht. Dit kan alleen als jij zelf open gaat staan voor de hogere frequenties van liefde en licht en daar naar gaat leven. Als jij open gaat staan voor hun hulp en klaar bent om aan jezelf te gaan werken en te transformeren, zullen de engelen met al hun liefde en licht klaar staan om jou te helpen. Jou te blijven inspireren en te begeleiden naar spirituele groei en transformeren naar de beste versie van jezelf.
Iedereen heeft wel eens te maken met onverwachte hindernissen. In de jaren dat ik als ondernemer actief ben heb ook ik regelmatig met tegenslagen te maken gehad. Als er dan zo'n moment was zocht ik altijd naar manieren om de draad weer op te pakken. Weer tot mezelf te komen en mijn trilling en energie weer te laten stijgen. Vaak deed ik dat door inspirerende teksten en quotes te lezen. Ik vond troost en steun in de verhalen en kon mezelf daaraan spiegelen. Op deze manier kreeg ik weer inspiratie en nieuwe moed om door te gaan. De bevestiging dat ik niet de enige was met uitdagingen op mijn pad maakte me sterk en nog zelfverzekerder. Ik heb een missie en die staat boven alles.
Het is algemeen bekend hoe moeilijk het pad van een lichtwerker is, hoeveel hindernissen ze daarbij geacht worden te nemen. Ieder kiest zijn of haar eigen pad en zoekt naar steun en motivatie op momenten dat het nodig is. Mijn eigen ervaringen hebben mij ertoe gebracht om met hulp van mijn team van spirits en gidsen een bundel van gechannelde gedichten samen te stellen.
Deze gedichten zijn bedoeld om jou als lichtwerker een hart onder de riem te steken. Om je te troosten op momenten dat dit nodig is en om je te steunen bij de uitdagingen op je pad. Lees mijn gedichten op momenten dat je ze nodig hebt, je zult ervaren hoe helend en steunend ze stuk voor stuk zijn. Laat de boodschappen van de engelen tot je komen en gebruik ze om zelf weer verder te komen op je pad, je eigen ontwikkeling.
Deze bundel is een eerste van vele die nog zullen volgen. Veel leesplezier en vooral herkenning, troost en steun.
Bewaar dit product voor later