top of page

365 Affirmaties

Boek201903
€15,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Met dit boek kies je niet alleen voor jezelf maar heb je ook een zeer krachtige tool in je bezit om jou op weg te helpen naar een bewustere mindset. Mindset is namelijk heel belangrijk als jij wilt groeien. Je gedachten van negatief naar positief om te vormen. Het vergt echt wat oefening hoor weet ik uit ervaring. Affirmaties hebben mij echt geholpen om mezelf weer terug te vinden en dat is wat ik ook wens voor jou.

Weg met negatieve gedachten, beperkende overtuigingen die in 98% van de gevallen niet eens van jou zijn. Jij gaat ruimte creëren voor positiviteit, geluk en mogelijkheden. Alles is namelijk mogelijk met de juiste mindset.
Door actief met deze affirmaties aan de slag te gaan ga je anders in het leven staan. Laat je beperkende overtuigingen los en creëer voor jezelf een nieuwe mindset die gelooft in wonderen. Je zult merken dat als jij verandert je omgeving ook mee verandert.
Het idee achter dit boek is dat je door de affirmaties elke dag te herhalen en er actief mee bezig te zijn, jij echt in een andere mindset belandt wat meer positiviteit, geluk en voorspoed aantrekt.
Ik ben het levende voorbeeld dat deze aanpak en methode succesvol is. Ik gun jou ook meer positiviteit, geluk en voorspoed in jouw leven.
Alles is namelijk echt mogelijk.


Bewaar dit product voor later
bottom of page