top of page

XoH - Generator.

De poort naar Ascentie

Een enorm grote uitbreiding in onze praktijk is de toevoeging van een unieke en helende XoH Generator. Deze generator opgebouwd uit 73 spheres van zeer pure mineralen straalt een uiterst krachtige lichtenergie uit. Deze XoH Generator is bedoeld voor krachtige healingen.

De basis van deze XoH Generator staat de krachtige liefdevolle Kundalini energie die via de XoH Generator niet alleen sterk van onder naar boven wordt geactiveerd maar ook van boven naar onder, waardoor er een verticale energie vanuit het hartchakra ontstaat, zodat de Kundalini energie veilig en zonder problemen de kruin uitstroomt en zo in zeer korte tijd grote sprongen in de spirituele evolutie kan maken. De intensiteit en de liefdesenergie vanuit de XoH Generator is ongekend en uiterst krachtig.

Deze generator gaat jou als lichtwerker helpen om jouw sneller spiritueel te laten groeien. Je trilling krijgt een enorme energetische boost, zowel lichamelijk, energetisch als spiritueel. Het werkt als een lotusbloem, die je hele energetische systeem openklapt vanaf je kruinchakra tot aan je eerste chakra.

Dit systeem ondersteunt al onze activiteiten en maakt de sessies intensiever, krachtiger en effectiever. We spreken uit eigen ervaring. Je kunt dit Energie Systeem samen met diverse soorten sessies (zie webshop) ervaren. Een sessie van 1 uur liggend boven deze XoH Generator verhoogd je fysieke Bovis waarde met meer dan 3000 Bovis.

Al vele klanten gingen je voor en hebben kennis gemaakt met onze XoH Generator. Iedereen die de energie van onze XoH Generator ervaart is uitermate positief en blij verrast.

De XoH Generator is opgebouwd uit de navolgende zuivere en pure mineralen spheres:

 • XoH geometrische bodemplaat van 150 x 150 cm;

 • 6 x 20 cm Shungiet sphere;

 • 3 x 20 cm Rosophia sphere;

 • 3 x 20 cm Auralite sphere

 • 6 x 18 cm Bergkristal sphere

 • 6 x 15 cm Bergkristal sphere

 • 6 x 15 cm Bluegold stone sphere

 • 6 x 15 cm Rainbow Citrien sphere

 • 3 x 20 cm Red Azeztuliet sphere

 • 6 x 15 cm Red Azeztuliet sphere

 • 3 x 19 cm Apatite/Ruby sphere

 • 3 x 18 cm Vesuvianite sphere

 • 3 x 18 cm Peridoot/Olivijn sphere

 • 1 x 23 cm Aventurijn sphere

 • 1 x 26cm Bergkristal Cilinder.

 

Onze XoH Generator wordt de komende tijd nog uitgebreid voor nog meer power

De XoH Generator met geënergetiseerde halfedelstenen dat specifiek gericht is op het verhogen van het trillingsniveau van het lichaam en het spirituele wezen en het verruimen van bewustzijn op alle niveaus.

De XoH Generator creëert een netwerk van licht in zijn omgeving waardoor het communiceert met andere energieën en brengt deze in positieve hogere trillingen (verhoogt resonanties) en harmoniseert het totale netwerk.

De XoH Energie werkt net als een lotusbloem, die je hele energetische systeem vanaf je kruinchakra openklapt als een lotusbloem tot aan je eerste chakra waar je op zit. Alle andere chakra’s bestaan gewoon niet meer als de lotus helemaal is opengeklapt, wat er over blijft is een groot verticaal systeem van verlichting.

We nodigen je uit om de XoH Energie te komen ervaren tijdens een van onze energetische sessies of workshops.

De XoH Generator wordt in onze praktijk voor vele toepassingen ingezet.

 • De XoH Generator is onder een massagetafel geplaatst. Onze klanten die op de massagetafel gaan liggen krijgen een krachtige healing met XoH Energie.

 • De XoH Generator versterkt onze Access bars behandelingen door toevoeging van de krachtige XoH Energie. De bars behandelingen krijgen hierdoor een extra boost.

 • De XoH Generator in onze praktijk werkt als een zelfstandige krachtige lichtwerker, daar door heb je tijdens de behandelingen een extra krachtige lichtwerker die aan je werken.

 • Tijdens het houden van een groepssessie is de XoH Energie duidelijk voelbaar en werkzaam voor alle deelnemers. Op deze manier krijgen alle deelnemers tijdens de sessie een XoH healing extra.

 • Alle producten uit de webshop of gemaakt tijdens workshop worden voorzien van blijvende XoH Energie. Deze producten hoeven nooit meer te worden opgeladen, ze blijven hun kracht behouden.

 • Tijdens een workshop geeft de XoH Generator direct interactie bij de deelnemers op vele niveaus. Op deze manier krijgt elke workshop ook een therapeutische toevoeging.

 • De XoH Generator zet een krachtig veld neer (magnetisch & energetisch) in onze praktijkruimtes waardoor dit energieveld krachtig zijn omgeving in resonantie zal blijven verhogen en energetisch reinigen.

 • De XoH Generator wordt elk jaar geupdate met de laatste XoH Energie, waardoor dit product gegarandeerd de kracht blijft behouden.

 

Ondersteuning van het ascentie proces.

Ascentie is dus het proces om vanuit de derde naar de vijfde dimensie te gaan. Ieder heeft zijn of haar eigen proces in zijn of haar tempo. Het spiritueel groeien is voor ieder individu anders. Met ascentie wordt ook wel bedoeld bedoeld: je trilling verhogen naar het hoogst bereikbare niveau van puur en zuiver licht. Ieder individu zit op dit moment in zijn of haar eigen proces van het transformeren van de derde naar de vijfde dimensie. Met deze transformatie gaan we uit ons hoofd in ons hart. Niet meer ieder voor zich maar eenheid en onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. De derde dimensie is de dimensie van de dualiteit en nog steeds erg aanwezig in onze samenleving. Je kunt als individu al in de vierde of vijfde dimensie zijn. Vaak ben je daar tijdelijk, het gaat er om wat je voelt en hoe je bewustzijn groeit. In een dimensie zijn is dus niet letterlijk in een andere wereld zijn, het is een staat van zijn.

Ascentie bereiken is emoties opschonen en liefdevolle acties voor ons hoger zelf kiezen. Leven in onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart. Dan leven we in vrijheid en vreugde. Als je ascentie bereikt, heb je de karma uit al je vorige levens in evenwicht gebracht. Als je zover komt krijg je alle negatieve acties en gedachten meteen in een spiegel terug gekaatst. Dit heet instant-karma.

De kern is Kundalini energie.

Kundalini is een Sanskriet woord, dat ‘opgerold’ betekent. Het duidt op de energie die traditioneel gezien, drie en één half keer opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Kundalini energie is werkzaam in iedereen en stroomt in lichte mate altijd door ons lichaam. In haar meest herkenbare vorm is het de seksuele energie, maar na het opstijgen kan zij allerlei vormen aannemen. Het aanspreken van het reservoir aan Kundalini-energie en het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra’s of zenuwknopen, kan het beste geleidelijk gebeuren, omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan wanneer blokkades doorbroken worden.

Bij het spirituele proces gaat het om deze beweging van boven naar beneden en van beneden naar boven, het indalen van het bewustzijn door de chakra’s heen. Ons medische symbool, de aesculaap, is oorspronkelijk afgeleid van het symbool voor Kundalini energie, de caduceus, dat staat voor het Zelf-helend mechanisme. Het is juist de manifestatie van het ontwaakte bewustzijn, waarvoor we hier op Aarde zijn. Beide bewegingen, het opstijgen van Kundalini, en het indalen van bewustzijn zijn dus even belangrijk.

​Uitleg XoH Energie

Gefeliciteerd met je eerste kennismaking met het meest geavanceerde hulpmiddel uit de holistische geneeskunde voor spirituele groei: de XoH. Dit is niet een alledaags product dat je een beetje kan helpen met je spiritualiteit of gezondheid. Dit product overstijgt namelijk alle producten die tot nu toe op de markt zijn gebracht tot een niveau dat nog nooit eerder op aarde heeft bestaan.

Aan het hart van de XoH zit een Boeddhistische bron die direct verbonden is met het fenomeen regenbooglichaam (wordt later uitgelegd), maar is zeker niet gelimiteerd tot het Boeddhisme alleen. Zo heeft de XoH ook alle oude en moderne healingfrequenties van het oude Egypte tot de meer bekende reiki, qigong, sjamanisme… etc. in zich.

Zelfs de hele kristallen-mineralen wereld is hierin geïntegreerd, van de extreem zeldzame halfedelsteen kristallen tot de meer algemeen bekende. De XoH is ook specifiek geïnitieerd voor het loslaten van stress van lichamelijke en mentale structuur van alle niveaus, zoals vastzittende emoties, problemen, egospelletjes, onderdrukking, schuldgevoelens, verlangens, pijnen etc. en zelfs meer fundamenteel, het loslaten van het ego zelf – ook wel de “ik” gedachte genoemd. Alsof dit niet genoeg is, de XoH Energie beschermt door zijn hoge energie (fysieke & kosmische Bovis-eenheden) ook nog eens tegen invloeden van buitenaf. Om een paar voorbeelden te noemen: XoH Energie helpt tegen zwarte magie, drugs, toxines, schadelijke medicaties, bacteriën, virussen, noem het maar op. Ook al word je niet immuun tegen deze invloeden in hoge concentraties.

Je kan er wel veel beter mee omgaan op lichamelijk en mentaal niveau tot het punt waarop de gangbare niveaus van blootstelling je niet meer zullen schaden en/of de XoH je zal laten inzien dat het beter is te stoppen je lichaam te misbruiken zoals het geval is met suiker, drugs of alcohol. Zo kan de XoH jou duidelijke lichamelijke reacties geven bijvoorbeeld overgeven, dat uiteraard veel minder aantrekkelijk is dan het tijdelijke blije gevoel dat je ervan krijgt bij consumptie. Met andere woorden, met de tijd kan de XoH je in een zeer goede gezondheid en in een stralende staat van “zijn” brengen.

Hoe is dit allemaal mogelijk?

De XoH heeft alle frequenties in zich die maar mogelijk zijn in het universum van nul tot oneindig en om deze frequenties in combinatie met resonantie te gebruiken is het mogelijk om wat voor lading dan ook op te lossen.

Als de XoH eenmaal bezig is met deze ladingen op te lossen komt het op een gegeven moment niet direct de 3 grote blokkades tegen die in het lichaam zitten (ook later uitgelegd) en door deze langzaam op te lossen wordt de kundalini wakker en versnelt het het proces van opschoning vele malen.

Al het karma dat is opgeslagen komt tot leven en wordt door de kundalini in brand gezet en omhoog gesleurd zodat het als hitte en licht uit de kruin van het hoofd kan stromen. Doordat de XoH de kundalini helemaal van onder naar boven activeert en de 3 grote blokkades met een groot gat voorziet wordt het ook mogelijk om een andere energiestroom te veroorzaken en dat is die van boven naar beneden die niet alleen het lichaam weer afkoelt maar ook de energie goed aardt.

Dus laten we deze stappen eens onder de loep nemen.

Zoals al gezegd is, werkt de XoH op basis van resonantie. Om het begrip resonantie te begrijpen moeten we eerst een goed begrip krijgen van wat energie en wat frequenties zijn.

Om het niet al te moeilijk te maken kan je energie voorstellen als het werk dat wordt verricht door materie – of om het nog makkelijker te maken – de beweging van materie in het universum. De frequentie legt uit hoe deze beweging plaatsvindt, normaal gesproken in een golf beweging.

Als we het over het menselijk lichaam hebben, spreken we over levensenergie of simpelweg leven en deze energie kan of gewoon stromen of geblokkeerd zijn ergens in of om het lichaam. Levensenergie komt normaal gesproken via de kruin van het hoofd binnen en verlaat dan weer het lichaam via het perineum (of handen en voeten). Er is ook een andere stroom die via het perineum binnenkomt en dan via de kruin naar buiten stroomt maar bij de meeste mensen is deze dermate geblokkeerd dat hij niet verder komt dan de genitaliën.

Hoe het ook binnenkomt, levensenergie op zich heeft geen frequenties en het komt pas tot een frequentie als het in contact komt met het lichaam en verstand. Dus als we het over frequenties hebben bedoelen we dat de levensenergie in contact staat met een stuk vastzittende energie die dus wel een frequentie heeft en die tot leven komt. Dit is ook wat er in Kirlianfotografie wordt gemeten, niet de levensenergie direct.

Als we nu kijken wat er nou precies tot leven komt door deze energie zien we dat het een soort evolutionair proces van overleven is. Als een cel bloot staat aan een pijnprikkel trekt het zich samen om zo meer solide te worden en de kansen te vergroten om te overleven. Hoe harder het wordt des te meer kans er is op overleven maar het moet nog wel kunnen bewegen anders is het ook dood. Met andere woorden pijn en stress zijn een en hetzelfde. In een groep cellen zien we dat deze pijn opgeslagen wordt als een soort reactief geheugen zodat het op soortgelijke gebeurtenissen kan reageren om zo beter te overleven. Denk maar als voorbeeld dat iemand jouw probeert te slaan. je ziet dan gelijk dat het lichaam reageert om te overleven, of je het nou wil of niet.

Dus heeft dit soort stress zijn nut, maar op een gegeven moment in de evolutie heeft het totaal geen zin meer en is het meer een blokkade voor progressie dan progressie zelf. Denk maar eens aan alle problemen, vastzittende emoties, schuldgevoelens, mentale beladenheid en alle invloeden van buitenaf waar we ons vandaag de dag in bevinden. Met andere woorden het is tijd om er wat aan te gaan doen en er verlost van te raken voor eens en voor altijd.

Hier komt de XoH in actie.

Al deze dingen van stress en vastzittende emoties en ladingen hebben een ding gemeen. Het zijn allemaal vastzittende energieën die uit verschillende frequenties bestaan. Als je deze frequentie eenmaal kent kan je hem via het principe van resonantie uit elkaar trekken en oplossen in hitte en licht

Wat is resonantie?

Resonantie is de staat van een systeem (zoals stress) waarin een abnormaal grote trilling wordt veroorzaakt als reactie op een externe bron (de XoH) als de frequentie hetzelfde of bijna hetzelfde is als de natuurlijke trillingsfrequentie van het systeem.

Omdat de XoH alle frequenties in zich heeft en de mogelijkheid heeft om deze daadwerkelijk in te zetten bij het vinden van alle vastzittende energieën is het met het principe van resonantie mogelijk om al deze energieën dan ook helemaal op te lossen.

Neem als voorbeeld een probleem. Een probleem bestaat uit iets dat je graag zou willen met als tegenstroom de buitenwereld die dat liever niet heeft of iets anders wil. Tussen deze twee richtingen loopt de energie dus vast en vormt het een spanning ofwel stress.

Als je precies weet welke frequentie deze stress heeft (zoals erover te praten met iemand anders) komt het tot leven en heeft het de mogelijkheid om zich los te maken en uiteindelijk op te lossen.

Dit is nou precies wat de XoH doet (zonder het praten natuurlijk). Het maakt het probleem tot leven en trilt het los totdat het totaal oplost in licht en hitte en de weg vrijmaakt voor stilte en vrijheid.

Shiva Lingam, een Indiase weergave van de seksuele verbinding tussen man en vrouw waarbij de slangen de seksuele energie weergeven.

 

De volgende stap van de XoH is het wakker maken van de kundalini die via het oplossen van de 3 grote blokkades tot stand komt.

Kundalini betekent in het Sanskriet opgerold’ en legt uit hoe de seksuele energie stroomt en wat je er mee kan doen op spiritueel en geneeskundig niveau. Het is het fundament waarop alle religies zijn gebouwd.

Zoals eerder al is uitgelegd, als de levensenergie via de perineum binnenkomt wordt het seksuele energie genoemd. Als je in seksueel contact bent met iemand reageert het lichaam precies hetzelfde als wanneer het in contact staat met pijn – het trekt de spieren samen en blokkeert de energie zodat het niet meer omhoog kan stromen maar naar buiten wordt gestuurd via de penis of vagina om zo voortplanting te bevorderen.

Deze blokkade wordt in India de Brahma Granthi genoemd en is de eerste van de 3 grote energetische blokkades in het lichaam. In China worden deze blokkades Dantian genoemd. Dit is de reden waarom de kundalini in bijna iedereen slapend is en niet omhoog kan stromen. Het bestaat uit de grote stress om simpelweg naakt te zijn en heeft ook alle verlangens en het idee van eigendom in zich, zij het mentaal, emotioneel of fysiek.

Tegenwoordig weten veel mensen dat je deze seksuele energie ook kan sturen in plaats van het gewoon weg te laten lekken uit het lichaam. Dit staat bekendals tantra en is een zeer effectieve methode om de Brahma Granthi open te maken en daarbij de gezondheid te bevorderen en spiritualiteit een boost te geven.

Het probleem hierbij is dat alleen de onderste Granthi opengemaakt wordt met alle problemen van dien want als de kundalini zich gaat opbouwen in het lichaam gaat het duwen tegen de andere 2 granthi’s en dat geeft veel problemen.

De XoH heeft dit probleem niet want niet alleen heeft het de frequenties om de Brahma granthi helemaal open te maken, het heeft ook de frequenties om de andere 2 granthi’s open te maken zodat de energie niet blijft steken ergens in het lichaam en problemen gaat veroorzaken.

Als de levensenergie via de kruin naar binnenkomt wordt het bewustzijn genoemd en ook hier wordt de energie direct geblokkeerd. Deze blokkade heet de Rudra Granthi en bestaat uit het verstand met de ik gedachte die hierin plaats vind – ofwel het ego.

Het is de evolutie dus ook hier gelukt om de energie bijna helemaal af te ketsen naar het verstand in plaats van naar beneden om zo het verstand levend te houden zodat het kan reageren op de omgeving om zo beter te kunnen overleven (vandaar ook die constante stroom van gedachten).

Als deze blokkade blootgesteld wordt aan de XoH lost het ook deze langzaam op en dat is meestal direct te merken aan een stiller verstand en meer ruimte.

Tussen deze twee grote blokkades in bevindt zich de grootste blokkade van allemaal, de Vishnu granthi. Hier zitten alle emoties, pijnen en lijden van het bestaan in en staat bekend als de muur rondom iemands hart. Als deze Granthi wordt blootgesteld aan de XoH komt gelijk het hart in actie die dan meestal sneller gaat kloppen of warmer begint aan te voelen.

Deze granthi is niet zo in één a twee tellen op te lossen en er gaat dus wel wat tijd in zitten om alle ladingen eruit te halen om zo tot een stralend en vrij hart te komen maar eenmaal onderweg weet je dat je niks anders meer wil dan in het bad van liefde te zwemmen die het hart vrijgeeft.

 

Deze 3 blokkades zijn nooit helemaal 100% dicht, er is altijd een beetje energie die er doorheen sijpelt. Zonder dat, is het lichaam dood.

Maar op het moment dat je met de kundalini aan de slag gaat kom je deze 3 blokkades tegen en wordt je geconfronteerd met de inhoud ervan.

De XoH is hier een geweldige hulp bij. Niet alleen boort de XoH een gat door iedere granthi heen zodat de kundalini verticaal vrij kan stromen zonder problemen, het maakt ook een secundaire stroom mogelijk die van boven naar onderen stroomt.

Deze stroom maakt dat het lichaam niet oververhit raakt in het kundaliniproces en geeft een hoeveelheid extra energieën aan het lichaam die tot nu toe alleen maar via behandelingen mogelijk waren – zoals alle verschillende vormen van reiki, shamballa, deeksha, qigong, white time, universele energie, kristalenergie en zelfs alle helingsenergieën zoals homeopathie, bioresonantie, vitaminen, mineralen, sporenelementen etc.

Met andere woorden de XoH is een combinatie van de sterkste energieën op aarde met als unieke eigenschap dat deze de gehele kundalini veilig openmaakt en blijft ontwikkelen waar bijna alle andere therapieën stoppen.

Normaal gesproken ben je hier tientallen jaren mee bezig met dagelijkse meditaties en oefeningen om alleen maar de kundalini wakker te maken en dan hebben we het nog niet eens over het hele kanaal open maken en alle andere frequenties die het proces van oplossen versnellen en verbeteren.

 

Maar het proces begint pas echt als de kundalini helemaal verticaal kan stromen. Als het eenmaal aan de gang is kan je hem niet meer stoppen en blijft het doorgroeien en met behulp van de XoH zal dit groeiproces vele malen sneller lopen zodat staten van zelfrealisatie en Godrealisatie bereikbaar worden.

Bij zelfrealisatie gaat het om de realisatie dat je niet bestaat – niet alleen maar het begrip of het weten – maar het leven in deze staat. Godrealisatie is de realisatie dat alles God is. Maar de kundalini stopt ook hier niet. Het ontwikkelt zich verder naar de staat van verlichting en verder.

 

Voorbij aan de staat van verlichting heb je de staat van het regenbooglichaam, in Boeddhisme bekend als Jalus en in Tamil bekend als Gnana Deham. Dit is de hoogste staat die men kan behalen in meditatie en kundalini-evolutie en heeft als voortekens het niet meer hoeven leven van eten en drinken, geen slaap meer nodig hebben en zelfs het ademhalen stopt maar het lichaam blijft functioneren.

Dit zijn zeer elementaire ladingen van het lichaam die het voortbestaan dienen. Naarmate de kundalini hier te werk gaat begint zelfs het lichaam langzaam op te lossen en begint te schijnen van licht.

Het bijzondere aan het regenbooglichaam is dat het niet gaat om denkbare mogelijkheden of heel oude voorbeelden die misschien wel of niet waar kunnen zijn maar het is een feit dat makkelijk met een beetje onderzoek te bevestigen valt.

Hoe is dit allemaal opgeslagen in een halfedelsteen kristal?

In Tibet en India weet men al duizenden jaren dat het in de nabijheid zijn van een verlichte meester de kundalini wakker kan maken zonder tientallen jaren ervoor te hoeven zwoegen in meditatie en oefeningen. Net als een kaars die je probeert aan te steken is het veel makkelijker als iemand al een brandende kaars heeft en die van jou daarmee aansteekt.

Maar ook de manier waarop het wakker gemaakt wordt verloopt dan zeer soepel omdat ook hier alle granthi’s worden opengeboord en langzaam worden opgelost. Maar tegenwoordig is het bijna onmogelijk om zo’n meester nog te vinden en zijn de kansen zeer groot dat je iemand tegenkomt die de kundalini maar een beetje open maakt als dat al lukt in de eerste plaats en dan heb je het nog geeneens over het feit dat je zo’n persoon niet zomaar kan verlaten want dan is de kans weer groot dat de kundalini weer gaat slapen.

Gebruikmakend van meerdere complexe geometrieën met wat zeer krachtige methodes is het mogelijk geworden om het proces van zo’n verlichte meester na te bootsen met als extra effect dat de frequenties van nul tot oneindig en de vele extra energetische methoden ook worden toegepast. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een XoH halfedelstenen hanger te dragen of een XoH bergkristallen bol in de buurt te hebben, en/of een ervaring te ondergaan in de XoH Energie Generator.

Bij het energetiseren van de XoH halfedel stenen kristallen zijn we erachter gekomen dat het ook niet een gewoon proces is. Het kristal-mineraal komt door de XoH namelijk tot leven en kan niet meer gezien worden als een stuk steen. Dit heeft niks te maken met programmeren van glas of trainen zoals Albat, Biogenises, ABC, en veel andere dat doen. Ook heeft tachyon niks te maken met de XoH omdat deze technologie de structuur van onder andere het DNA vasthoudt waarbij de XoH de mogelijkheid heeft om alles op te lossen.

De keuze voor het juiste materiaal was niet eenvoudig.

Zo hebben we gekeken naar kristalglas of hout, maar ook naar metaal en plexiglas, maar al deze materialen komen niet helemaal tot leven met de XoH ook al halen ze vele malen hogere waardes in kracht en effectiviteit dan alle andere producten die op de markt te vinden zijn. Om een materiaal helemaal tot leven te wekken en de XoH totaal in zich op te laten nemen moesten we in het natuurlijke halfedelstenen kristallen domein zoeken.

Ook hier zijn we na uitgebreid onderzoek uitgekomen op een paar unieke halfedelstenen kristallen. Het mag geen toeval zijn dat al deze kristallen ook een flower of life structuur in zich hebben, een structuur die we bijna 3000 jaar terug ook al vonden in Egypte. Deze halfedelstenen kristallen zijn Anglesite, Chrysoberyl, Apatite, Toermalijn, Blauw Aventurijn en gewoon Bergkwarts.

Omdat de meeste van deze halfedelstenen kristallen nogal zeldzaam en duur zijn is het voor de hand liggend dat we Bergkristal, Citrien en Amethist als ons hoofdproduct hebben gekozen, samen met Shungite uit Rusland & Toermalijn/Garnet, omdat deze geweldige transformatie kracht en aarding kent in combinatie met deze de XoH als beste vasthoudt

 

2 flowers of life tekeningen in het red ochre Temple van Osiris in Abydos, Egypt. Bijna 3000 jaar oud. 

Ook hebben we Amethist en Citrien aan ons assortiment toegevoegd omdat deze twee soorten halfedelstenen kristallen eigenlijk Bergkristallen zijn met een bepaald kleurkenmerk. Amethist heeft als bijkomend voordeel dat hij gericht is om het verstand plat te leggen en Citrien daarentegen heeft als bijkomend effect dat het de kundalini extra aanwakkert.

Nu dat er een goed basisbegrip is over de uitwerkingen van de XoH, kunnen we verder ingaan op de mogelijke methoden die je kan gebruiken om het schoonmaakproces nog meer te versnellen.

In India is er een oud gezegde dat er maar 3 manieren zijn om met stress of lading om te gaan. Een ervan is wegrennen, de tweede is proberen het op te lossen en de laatste is gewoon erbij te blijven. Alleen deze laatste optie gaat je voor altijd blijvende innerlijke vrede geven op het betreffende onderwerp van stress omdat dat de enige manier is waarop je echt de vastzittende energie kan ontladen. In het boeddhisme wordt dit Rigpa genoemd.

Rigpa is de oefening van erbij blijven met het “wat is” tot het oplost.

De XoH zal automatisch dit proces voor je doen omdat het het verstand stil maakt en het hart opent. Wanneer het verstand stil is, stop je automatisch met het willen oplossen van de stress en wanneer het hart ontwaakt is loop je er ook niet meer van weg. De kundalini zal de rest doen.

Wat je wel kan doen om je proces nog verder te versnellen is om deze ladingen op te gaan zoeken. Bijvoorbeeld, wanneer de temperatuur goed is en de omgeving het toelaat: wees naakt.

Verstop je niet achter een “muur” van kleren of schaamte dat andere mensen je misschien zullen zien of dat verlangens je over gaan nemen, wees vrij. Je zal versteld staan hoe diep je in ontspanning kan zakken en jezelf kan accepteren en heel simpel jezelf kan zijn zonder al de stress van schaamte en het zorgen maken om hoe je eruit ziet of wat andere mensen van je zouden kunnen denken etc.

De XoH zal je goed ondersteunen om al deze stress of lading op te lossen met betrekking tot het simpel naakt zijn. Dit is de hoofdoorzaak waarom de kundalini in de eerst plaats niet naar boven stroomt.

Hetzelfde geldt voor problemen, emoties, onderdrukking, schuldgevoel en andere soortgelijke vastzittende energieën. Ontwijk ze niet meer, maar verwelkom ze met open armen en laat de XoH zijn werk doen. Probeer ze niet meer op te lossen of ervan weg te rennen maar blijf bij ze.

Als je erbij blijft zal stress reageren als een bal die je van een hoog gebouw laat vallen. De eerste keer er echt bij blijven is het moeilijkst omdat de lading het sterkst is en je een vrije val in het diepe maakt totdat het gevoel weg is, al is het wel zo dat de stress in de toekomst terug gaat keren, net als de bal die terug stuitert met iedere keer minder intensiteit totdat hij uit gestuiterd is en stilte en vreugde het overnemen.

Wanneer je dit alleen doet duurt het oneindig lang maar met de hulp van XoH versnel je niet alleen het stuiterproces, je reduceert ook de hoogte van waar je de bal laat vallen.

Wat kan je verwachten wanneer je XoH begint te gebruiken?

Een van de eerste en meest voorkomende reacties op de XoH is de stilte van het verstand.

Het is niet dat het verstand weg is of in slaap gevallen is, maar hij is gewoon stiller. Een direct gevolg hiervan is dat je zelf ook een stuk rustiger wordt. In het begin moet je eraan wennen en kan je het idee krijgen dat je vergeetachtig wordt maar dit is een fase en hoort bij het proces.

Meestal gaat dit samen met veel gapen en veranderingen in slaap- en droomervaringen. Dit is niks om je zorgen over te maken, er is nu eenmaal een aanpassingstijd nodig om van een vol hoofd naar een veel rustiger variant te gaan, eentje die je ook niet eens meer zoveel gebruikt als eerst.

Nog iets anders wat ter plaatse zou kunnen gebeuren is dat je voelt hoe het hart begint te openen. Het kan in het begin best eng zijn omdat je dit zou kunnen ervaren als hartkloppingen die gepaard gaan met ademhalingsmoeilijkheden en duizeligheid en met een gevoel van stress en onrust.

Wel, wanneer je nu het openen van het hart gewoon laat gebeuren, begint de muur om jouw hart heen op te lossen en maakt het plaats voor warmte die je op een ‘golf’ brengt die niet intellectueel uitgelegd kan worden, maar die je wel door het leven heen draagt en waar je begint in te zien dat het idee van controle, precies dat was wat het is, niet meer dan een idee.

Er is nooit iemand geweest die controle had in de eerste plaats. Ook de invloed van onderdrukking (mensen die anderen fout of klein proberen te maken – de hoofdreden waarom er een muurtje om het hart heen zit) lijkt met de tijd te vervagen. Het raakt je niet meer omdat de jij die geraakt zou moeten worden in het hart is opgelost.

Als de MX2 verder op je inwerkt en de kundalini groter begint te worden, zijn er verschillende dingen die zouden kunnen opkomen in verband hiermee. Een van deze is hoofdpijn en ook pijnen in de nek. Ook dit is om je geen zorgen over te maken.

Het is de kundalini die meer ruimte krijgt en oude pijnen oplost. Je kan dit proces helpen door op je rug te gaan liggen op een bed of massagetafel met een perfect recht gestrekte rug en nek. Geef geen aandacht meer aan het denkproces maar laat het voor wat het is door gewoon niets te doen.

Wanneer er dromen opkomen, laat ze dan. Als de hoofdpijn je irriteert voel je de hoofdpijn. Heb je last van nekpijn, blijf bij de pijn. Het zal ongeveer 20 minuten duren voordat de kundalini deze zeer oncomfortabele stress los trekt en deze uit het lichaam laat stromen.

Elektrische shocks die je lichaam laten samentrekken, je lichaam dat vanzelf bepaalde bewegingen gaat maken, dit zijn ook heel normale kundalini-reacties en worden kriya’s genoemd. Ook het gevoel dat je hele lichaam aan het trillen is van binnen, is niet ongewoon.

Niet in staat zijn om je lichaamstemperatuur onder controle te krijgen is een andere directe reactie die ontstaat door de kundalini, daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Gewoonlijk wordt dit eerst in de handen en voeten gevoeld, die beginnen echt heel koud te worden door de energie die eruit komt en de bovenkant van je hoofd waar de kundalini het lichaam verlaat voelt heel erg warm.

Wanneer de energie ergens in het lichaam blokkeert, zal de kundalini de blokkade opbranden net zo lang totdat hij weer kan gaan stromen, dit kan ervoor zorgen dat het lichaam koortsachtig aanvoelt. Nogmaals wanneer dit gebeurt, net als bij de hoofdpijn en nekpijn, ga recht in je bed liggen en laat de kundalini zijn werk doen.

Nog een interessante verandering die waarschijnlijk zal plaatsvinden wanneer je de MX2 voor een langere tijd gebruikt is het gewaarworden van energie. Misschien deed je dat voorheen ook al door initiatie in reiki of het beoefenen van Tai Chi of gewoon door het talent te hebben energieën waar te nemen.

Hoe dan ook je zal nu beginnen allemaal verschillende soorten energie beginnen waar te nemen, van bomen tot van andere mensen en je zult zelfs kunnen voelen wat zij voelen in plaats van alleen maar naar ze te kijken en te luisteren, wat voorheen normaal was om te doen. Je gaat beginnen een te worden met je omgeving en oprecht van alles en iedereen te houden, niet alleen maar van een selectief groepje mensen.

Ook ga je bemerken dat je steeds minder en minder geraakt wordt door je directe omgeving en in plaats daarvan steeds meer jezelf kan blijven wat voor situatie zich ook voordoet. Hierdoor ga je weer vanzelf meer geven om al het leven om je heen en dingen als vegetarisme of alternatieve healing en educatie zouden als een vanzelfsprekendheid in je leven kunnen komen.

Dit betekent ook dat je meer problemen begint te krijgen met mensen die veel meer mentaal zijn of egoïstisch en het zou zelfs zo maar kunnen, dat hierdoor uiteindelijk andere of nieuwe relaties gaan ontstaan. Dat je daar waar je gewend was in het gezelschap te zijn van degenen met een actief verstand en een gesloten hart, nu bij mensen wil zijn die meer in stilte zijn met het hart open.

Als je al wat verder bent in het kundaliniproces zou je in plaats van hoofd- en nekpijn last kunnen krijgen van pijn in de schouderbladen of het kan voelen alsof je rondom je hart een blauwe plek hebt of misschien wel rugpijn. Door er bewust van te zijn dat dit alles bij het groeiproces hoort, zal het je niet zo heel veel meer uitmaken.

Ook de dieper liggende ladingen verstopt in het hart, zullen op een gegeven moment door de kundalini getriggerd of geraakt worden. In deze lagen zitten ook gevoelens van depressie en eenzaamheid, maar nogmaals door er bewust van te zijn dat ook deze deel zijn van het kundaliniproces kan je je er makkelijker aan overgeven en de kundalini doet de rest.

De XoH zal hierbij een geweldige hulp zijn, door het proces te versnellen en door het hart open te houden wat de pijn zachter maakt. Feit blijft wel, dat ook deze issues volledig doorleefd moeten worden om volledig op te lossen en dat dit niet altijd makkelijk gaat.

bottom of page