top of page

Creatieve workshops

‘What keeps life fascinating is the constant creativity of the soul.’
- Deepak Chopra -

Creativiteit is voor mij helemaal in flow durven voelen en vertrouwen op wat mag ontstaan. Het perfectionisme loslaten en mijn ideeën vrij laten stromen. Loslaten wat de uitkomst gaat zijn, volledig durven te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie.

 

Dat is wat in mijn creatieve workshops voorop staat. Je gevoel en intuïtie volgen. Vaak komen deelnemers aan mijn workshops al met een plan en gaan met iets totaal anders naar huis. Ze worden namelijk geleid door hun gevoel. Je gevoel klopt namelijk altijd en zal je leiden naar wat voor jou nodig is op dat moment.

 

Op dit moment geef ik de volgende creatieve workshops, let op onze agenda voor de planning:

Orgonite maken

_MS19601_edited.png

In deze workshop ga jij een kleine orgonite piramide maken en een oplaadschijf. Je krijgt twee mallen waarin je de orgonite en oplaadschijf gaat maken en die krijg je ook mee naar huis.

 

Je maakt gebruik van al mijn materialen, edelstenen, hars en glitters en maakt daarmee jou eigen unieke afgestemde orgonite voor jezelf.

 

Het is heel bijzonder om te zien welke mooie creaties eruit komen. Je krijgt een werkboek mee naar huis en de door jou gemaakte creaties worden na uitharding naar je opgestuurd zodat je zelf de orgonite ‘geboren’ kunt laten worden. Iets wat ik zelf altijd heel speciaal vind.

Tijdens een workshop orgonite maken maak jij jouw orgonites op jouw eigen unieke manier. Dat is het mooie van deze bijzondere creaties, je volgt hierin echt je gevoel en je hart.

 

Niets voelt fijner als in deze creatie bubbel zitten en bezig zijn met je eigen orgonite. Elke orgonite die je maakt is uniek en dat maakt dit werk zo mooi.

Hieronder deel ik wat info over wat een orgonite is en hoe het werkt:

Een orgonite soms ook wel eens orgone genoemd, is een bundeling van levensenergie. Deze levensenergie staat ook bekend als Chi, Ki of Prana. Deze energie bezit ieder plant of dier, het is in de atmosfeer aanwezig, en zelfs in vaste objecten waar te nemen. Het buigt negatieve energie om naar positieve energie. Door de lagen van de orgonite wordt de energie ‘gezuiverd’ om zo weer positieve energie uit te zenden. Doordat de kristallen onder druk komen staan omdat de hars krimpt wordt de kracht van edelstenen vele malen groter. Het is een prachtig proces om te zien en te voelen wat een orgonite met je energie doet. Een orgonite is dus eigenlijk een magische combinatie van kristallen, metalen en hars die met elkaar verbonden zijn en continu levensenergie uitstraalt. De combinatie hars, edelstenen en metaal maakt het zo bijzonder. Al mijn orgonites en de materialen waar ik mee werk zijn opgeladen met de energie van onze XOH Generator. (link naar info xoh generator)

 

Orgonites maak ik in veel verschillende vormen, zoals piramides in verschillende groottes, oplaadschijven, hangers, bollen, dome’s, beertjes, draken en nog veel meer. Het zijn vaak prachtige kunstwerken. Ze worden veelal gebruikt om neer te zetten in ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, kantoor of praktijkruimte. De oplaadschijven kun je gebruiken om verschillende voorwerpen (energetisch) op te laden zoals water, voedsel, edelstenen, planten, bloemen en zelfs je eigen handen. Ik maak ze in allerlei kleuren combinaties en ik merk dat ze steeds krachtiger worden.

Op dit moment ben ik bezig om weer een nieuw idee toe te voegen aan mijn orgonite creaties. Daar later meer over.

Enkele feiten over orgonite:

 

_MS19330_edited.jpg
 • Het werkt continu.

 • Je hoeft een orgonite nooit op te laden.

 • Het helpt negatieve energie te transformeren naar positieve energie.

 • Het zuivert de atmosfeer, en brengt je lichaam in balans.

 • Het reinigt en brengt je aura en chakra’s in balans.

 • Het helpt tegen slapeloosheid.

 • Het vermindert de schadelijke effecten van straling.

 • Geeft bewustwording aan je zintuigen, helpt je zintuigen te ontwaken en te ontwikkelen.

 • Het beperkt/ neutraliseert wifistraling en elektro smog. (geen wateraders, aardstralen, breuklijnen en hartmanlijnen)

 • Het helpt planten beter groeien, versterkt de afweer tegen ongedierte, zorgt dat planten minder water nodig hebben.

 • Kan water energetisch opladen.

 • Helpt je bij het ontwaken van je spirituele pad.

 • Helpt je beter af te schermen voor negatieve prikkels.

 • Het harmoniseert de Chi (levensenergie) in en om je heen.

 • Orgonite kan je helpen je ware zelf te ontdekken.

 • Het biedt je ondersteuning in het vinden van je zielen pad.

Was Kaarten maken (encaustic art)

_MS28404_edited.jpg

In deze workshop gaan we met was aan de slag. Je krijgt een strijkijzertje en speciaal papier waar we met was op gaan ‘kleuren’. Deze workshop is puur intuïtief en op gevoel. De kleuren die jij gebruikt tijdens de workshop willen jou namelijk ook wat vertellen. Vaak hebben we een afkeer voor kleuren, toch kunnen daar hele mooie boodschappen uit komen en daar doen we ook iets mee tijdens deze workshop.

 

Een middag heerlijk creatief bezig zijn en volledig durven vertrouwen op wat mag ontstaan en wat er door mag komen. We gaan namelijk niet alleen met kleur werken maar ook intuïtieve oefeningen doen. De eerdere deelnemers stonden versteld hoe leuk het was om te doen en wat voor mooie boodschappen er allemaal doorkwamen.

 

De wasblokjes zijn van gekleurde bijenwas en die smelten we door ze op een strijkijzertje te smelten en het daarna op speciaal papier te wrijven, stempelen. De mogelijkheden daarin zijn eindeloos. Door met meerdere kleuren te werken komen er hele mooie combinaties en vormen tevoorschijn. In een was kaart zitten veel verborgen boodschappen en ik ga je in deze workshop helpen om die ook te leren lezen. Bij deze workshop maak je gebruik van al mijn materialen.

Workshops die nog in de toekomst worden toegevoegd:

 

Art journalen

Intuïtief tekenen en schilderen

Mocht je interesse hebben in een van deze twee workshops laat het me dan weten door een mail te sturen naar: Trudie@touchofkiss.nl

bottom of page