top of page

Spiritueel Mentor

Een mooie titel, spiritueel mentor. Wat houdt dat in. zoveel mensen die zich mentor of coach noemen. Het mentorschap wat ik bedoel is het begeleiden en sturen van jou als individu op weg naar jouw lotsbestemming. jouw zielsmissie.

Ieder mens is uniek, om jou als mens optimaal te begeleiden is maatwerk nodig. Eenheidsworst is er genoeg, daar ben ik niet van. Wil jij de juiste tools hebben om goed voor jezelf te kunnen bepalen wat wel of wat niet goed is dan ben ik daarvoor de aangewezen mentor.

Het systeem van de aardse mens bestaat uit 4 lichamen. Ik help je om verbanden te leggen tussen de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen van het bewustzijn en de weg voor de ziel vrij te maken om zich vanuit maximale aanwezigheid in deze realiteit te manifesteren.

Als mentor bewaak ik de processen en geef je inzichten op basis waarvan jij de juiste keuze kunt maken vanuit het hart en niet meer vanuit het EGO. 

Blokkades, patronen en andere vastzittende energie die niet langer dient en in de weg zit nemen we samen weg. De weg is dan vrij om jouw pad te bewandelen.

  • Als mentor opereer ik vanuit de praktijk, ervaren en bedreven door eigen zelf de stappen te hebben doorlopen

  • Ervaring opgedaan door vallen en opstaan, durven om fouten te maken en daaruit te leren

  • Ik ben je reisgezel en loop alle stappen met je mee, ik ervaar jou pijnen en vier samen met jou je successen

  • Onze samenwerking is op basis van commitment en gelijkwaardigheid.

Wij laten zien dat het kan, geen loze beloftes, wij leven onze adviezen.
Niet praten of denken maar doen! daar sta ik voor.

gerard groen_edited.png

Ik heb 3 trajecten, zilver, goud en platinum elk traject wordt op maat samen gesteld. Benieuwd naar jouw op maat traject? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

gerard@touchofkiss.nl of bel met +31 6 55103385

Traject Zilver. Dit traject is voor iedereen die op zoek is naar zichzelf. Voor diegene die in de afgelopen periode zichzelf kwijt geraakt is en moeite heeft met functioneren, keuzes maken en communiceren. In dit traject brengen we jou weer terug naar jezelf, naar de basis en bepalen we samen wat jouw ideale leven is of zou moeten worden. Je krijgt heel veel tools om jezelf op het juiste pad te houden en we leren je weer wat je grenzen zijn en hoe je deze grenzen bewaakt. 

Het perfecte traject voor iedereen die vastloopt, burn-out klachten heeft, depressief is en allerlei lichamelijke kwalen en klachten heeft.

Traject Goud. Iedereen die herkent in het zilveren traject en tevens vastloopt op het zakelijke stuk. Je hebt heel veel ideeën die maar niet te wasdom komen en daardoor niet worden gezien of succesvol worden.

We beantwoorden de vraag wat past bij mij, wat zijn mijn valkuilen en uitdagingen en hoe ga ik deze te lijf. Je ideale klant wordt beschreven en we kijken hoe jou huisstijl, de kleuren die je gebruikt passen bij je business. 

Dit traject is bedoeld voor diegene die persoonlijk weer in balans wil komen om zodoende te werken aan een start te maken met een succesvol bedrijf.

Traject Platinum. Voor iedereen die net dat stapje dieper wil, puur vanuit gevoel/intuïtie wil zijn en handelen. Het niet meer voor minder wil doen maar alles uit jezelf halen. Alles wat in zilver en goud zit is opgenomen in dit traject. Platinum is verder uitgebreid met numerologie, familieopstelling en traumaverwerking. Er wordt tijd en ruimte gemaakt voor het vinden van de juiste balans in het zakelijke en privé.

Dit is het traject waarin jou maximale commitment wordt gevraagd van jou als coachee. Het platinum pakket is zeer intensief en staat garant voor het beste resultaat. Aan het einde van dit traject sta je als persoon en is je business gereed om te starten.

Met dit pakket wordt je onderdeel van een uitgebreid netwerk van lichtwerkers die elkaar ondersteunen. Daar waar nodig en mogelijk wordt onderling de klanten verdeeld.

bottom of page