top of page
innergy sessie.png

In een ca 3 uur durende zeer intensieve sessie gaan we werken aan jouw terugkeer naar je innerlijk.

We kijken oude stukken aan en bepalen aan de hand daarvan welke stappen we kunnen zetten om je hierbij te helpen. Alle tools, kennis en gaven die we bezitten worden ingezet.

  • We kijken welke blokkades je hebt opgebouwd en verwijderen deze en/of geven je tips hoe je hiermee aan de slag kunt gaan om ze weg te krijgen en/of te houden

  • Aanwezige trauma's worden geanalyseerd, besproken en de dieperliggende oorzaken weggenomen.

  • Verbindingen uit vorige levens worden verwijdert voor zover je deze tegenhouden in je groei en ontwikkeling.

  • We nemen je mee op reis naar je innerlijke kind.

  • Alle tools die wij in de afgelopen jaren hebben aangeleerd en of ontwikkeld worden wanneer dat nodig is in deze sessie toegepast

 

Dit is een intensieve sessie die erop gericht is om je verder te helpen op je pad. Na de sessie heb je veel tools om aan jezelf te werken.

Zeer aan te raden en erg interessant om mee te maken.

Met trots presenteren wij onze eigen healing methode. Ontwikkelt voor Touch of KISS door Gerard en Trudie Kissen. Deze healing methode wordt afgekort als ARhM.

Deze healing methode is ontstaan na vele jaren werken met bestaande methodes in onze praktijk Touch of KISS. Tijdens onze behandelingen merkten we dat we niet diep genoeg konden gaan.

Naar onze mening brachten de bestaande methodes ons onvoldoende bij kern van de issues van onze klanten. Doordat we niet diep genoeg kwamen werden meerdere behandelingen noodzakelijk. Telkens weer breiden we de bestaande methodes uit of voegden onderdelen toe. Tot het tijd werd om het helemaal anders te gaan doen.

ARhM bestaat in de kern uit twee onderdelen die om en om worden toegepast. Het eerste onderdeel is het opnieuw verbinden van de lichaamseigen energie banen (Axiatonale lijnen) met het netwerk van energie banen van het Universum. Jij als individu sluit naadloos aan op het netwerk en wordt opnieuw onderdeel van het oneindige geheel. We realiseren hiermee een optimale doorstroming van de energie in je lichaam, waardoor we energie die ons niet meer dient makkelijker kunnen loslaten.

Het tweede deel van ARhM is het daadwerkelijk aanpakken van vastzittende overtuigingen, blokkades, trauma’s en emoties. Dit tweede deel bestaat uit 3 onderdelen en richt zich op de verdeling van onze hersenen.

  • Het bovenste deel van de hersenen waar patronen, overtuigingen, aangeleerd en/of gewenst gedrag, oordelen en vooroordelen zijn opgeslagen.

  • Het onderste deel van de hersenen waar emoties, trauma’s en emotionele blokkades zijn opgeslagen

  • Hier worden de bovenste en onderste hersenhelften op elkaar afgestemd en terug in balans gebracht.

ARhM is erop gericht om je als individu weer onderdeel te laten zijn van het grotere geheel. Hiermee wordt het zelf herstellend vermogen van je eigen lichaam hersteld en gemaximaliseerd, Uit de praktijk blijkt dat ARhM veel dieper gaat en het effect duidelijk voelbaar is tijdens de sessies. De behandelingen hebben veel meer resultaat.

Wil je meer info, neem dan contact met ons op: gerard@touchofkiss.nl of bel met 0655103385

Voor een afspraak voor een Bars sessie kun je me mailen op Trudie@touchofkiss.nl Ik werk namelijk wel op afspraak.

bottom of page