top of page
retraite - Ontdek jezelf blanco.png

Onze retraites zijn van woensdag (aankomst) tot en met zaterdag (eventueel is een additionele overnachting mogelijk)

Onderstaand het standaard programma voor onze retraites. Alle activiteiten staan in het teken om weer terug te keren naar jezelf. De essentie, jouw eigen zijn. We nemen je drie dagen mee op reis terug naar wie je wil zijn en geven je inzichten en tools om ook na deze retraite zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Dag 1:

09.00 uur gezamenlijk ontbijten

10.00 uur ochtend programma, doelen stellen en intenties uitspreken

13.00 uur gezamenlijk lunchen

13.00 uur openingsmeditatie

14.00 uur creatieve workshop

18.00 uur gezamenlijk koken en eten

20.00 uur intenties schrijven voor deze dagen.

22.00 uur afsluiten van dag 1

Dag 2:

09.00 uur gezamenlijk ontbijten

10.00 uur wandeling in de natuur met buitenmeditatie

12.00 uur gezamenlijk lunchen

13.00 uur workshop innerlijk kind

17.00 uur gezamenlijk koken en eten

19.00 uur visualiseren en innerlijk kind

21.00 uur vrij om te doen wat je zelf wilt

Dag 3:

09.00 uur gezamenlijk ontbijten

10.00 uur workshop persoonlijke kleuren

12.00 uur gezamenlijk lunchen

14.00 uur meditatie en ervaringen delen

15.00 uur plannen en next steps bespreken

16.00 uur afsluiting en vertrek naar huis

De kans is erg groot dat we van dit programma afwijken, alles doen we op basis van gevoel en intuïtie. Dat is leidend en daardoor kunnen activiteiten worden toegevoegd of verschoven. 

Onderstaand een verslag van Trudie van een eerdere retraite:​

Ik zit al 3 dagen te broeien om te omschrijven wat de retraite gedaan heeft en voor ons en de deelnemers betekent heeft. Het is eigenlijk niet in woorden te vangen wat we hebben neergezet en wat er allemaal is gebeurd.

We zijn dinsdag al vertrokken naar de Ardennen om het huis energetisch te reinigen en op ons gemak alles voor te bereiden voor de retraite. Op ons gemak boodschappen gedaan en onze verwachtingen uitgesproken naar elkaar onder het genot van een heerlijk haardvuur.

Op woensdagmorgen ben ik zelf lekker creatief bezig geweest met waskaarten voor de deelnemers en daar een persoonlijke boodschap bij geschreven. De goodie bags ingepakt en even heerlijk genoten van het zonnetje wat rijkelijk aanwezig was tijdens de hele retraite.

S ’middags kwamen al de eerste twee deelnemers en laat in de avond nog een. We hebben gezellig gekletst en een spelletje gedaan bij het haardvuur.

Op donderdagmorgen kwamen de laatste twee deelnemers en kon de retraite dan echt beginnen. Eerst even voorstellen en daarna meteen de diepte in, pijnpunten aanraken om die te mogen helen. Er voor elkaar zijn, in liefde naar elkaar luisteren en zijn. Daarna een bijzondere workshop met waskaarten wat bij de deelnemers voor mooie inzichten zorgden. Het bijzondere was dat ze een afgestemde boodschap voor iemand anders mochten schrijven en ze op 1 na allemaal zelf weer terugkregen. Toeval bestaat niet toch?

Er is zoveel gebeurd, er is gehuild en gelachen, we hebben mooie workshops gedaan en intuïtieve oefeningen gedaan, allemaal om ze meer vertrouwen te laten krijgen in zichzelf en hun mooie gaven. Op donderdag en vrijdag zijn we veel bezig geweest met intenties, doorpakken op blokkades, duidelijkheid krijgen in wie ben ik nou en wat wil ik nou echt.

Op de laatste dag heeft Karin een mooie workshop verzorgd over kleur. Wat zijn nou jouw kleuren en mocht ze enkele deelnemers helpen om terug te gaan naar een moment in hun leven waar een programma was vastgezet en hebben ze zelf een nieuw programma gemaakt. Karin gaat deze workshop nu ook voor haar bedrijf verzorgen. Ze was ook een enorme bijdrage in het energetisch werk tijdens de retraite.

Na deze workshop hebben we gezamenlijk afgesloten met een lunch en met de ervaringen van de deelnemers. Wat een ongelooflijk warm bad hebben wij gekregen van deze deelnemers, zoveel mooie woorden, liefdevolle reacties en positieve reacties op wat er in deze 3 dagen gebeurt is.

Hieronder een mooie reactie die we kregen van een van de deelnemers:

Linda

Ik ben weer thuis na een aantal dagen in retraite te zijn geweest in de Belgische Ardennen georganiseerd door Touch of KISS Spiritueel en Energetisch Centrum

Wat een geweldige ervaring en mooie mensen! We zijn allemaal heel diep geweest qua verdriet/trauma's en zijn weer een heel stuk vrolijker. Ik ging er naartoe met de vraag: "wie ben ik eigenlijk?" en ben teruggekomen met het antwoord: "een lieve en vrolijke salsa danseres" . Hier gaat mijn energie van stromen en daardoor kan ik weer andere dingen ondernemen waar ik weer vrolijk van word. Daarnaast zo lekker creatief bezig geweest.

Echt een aanrader om eens goed naar jezelf te gaan kijken. Een paar dagen zonder vertrouwde omgeving of mensen om je heen en geen social media. We hebben nu de tools gekregen om verder te gaan werken en dit in stand te houden. Nogmaals het wat een geweldige tijd en heb een aantal mooie mensen mogen leren kennen.

Hoe wordt het nog beter dan dit?!

Op zaterdagmiddag vertrokken we dan ook met een ongelooflijk gevoel van dankbaarheid naar huis.

Ook wij hebben behoorlijk wat losgelaten. Ook ik heb gehuild en gelachen en kreeg een enorm mooi inzicht.

bottom of page