Over mij:
lips-trudie.png

Dit is hoe anderen mij zien

spiritueel-coach.jpg
Mijn naam is Trudie Kissen. Trudie betekent “Strijdster met de speer” en in mijn achternaam zit het woord “KISS” (het zachte). Ik ga jou leren om de liefdevolle zachte kant aan te raken en het te gebruiken want mijn achternaam is niet voor niks KISS...en. Toch zijn het twee nogal tegenstrijdige woorden. In het begin van mijn leven heb ik behoorlijk gestreden, dus deze naam past perfect bij mij. Mijn praktijk heet ‘Touch of Kiss’ omdat ik juist kies voor het zachte.

 

Vorige week liep ik in het bos. In het bos voel ik me vrij. Ik praat daar hardop, tegen mezelf, daar maak ik contact met mijn DreamTeam. Mijn team van engelen en spirits. Ik voel dat het universum mij helpt en sterker maakt. Ik geniet van die wandelingen in het bos: ik sta in mijn kracht, ik kom tot rust en laat alle stress en spanning los. Ik word aangeraakt door alles in het bos. De bomen, de dieren, de vlinders die er rond fladderen. Aanraking betekent zo veel. Daarom werk ik met Access Bars. Wanneer ik mensen in mijn praktijk met mijn handen aanraak komt er veel los. Zij laten los. Er komen herinneringen boven die je kunt helen en kunt loslaten. Herinneringen die je al vanuit je kindertijd mee draagt. Ik voel jouw pijn en zet daar met Bars een clearing op. Dan voel jij, én ik, de pijn wegtrekken. Naast de aanraking vertrouw ik op mijn intuïtie die mij verteld waar bij jou de blokkade zit.

 

Door Access Bars ben ik zelf ook door een transformatieproces gegaan zowel persoonlijk als met mijn bedrijf. Toen ik echt ging kiezen voor mezelf en in mezelf ging investeren gebeurde er zoveel magische dingen. Ik leerde weer wat zelfliefde is, ik leerde mijn spiritualiteit te omarmen en te accepteren. Mezelf te accepteren hoe bijzonder en uniek ik eigenlijk ben. Nu na jarenlange ervaring en heel veel gemanifesteerd te hebben weet ik dat ALLES MOGELIJK IS als je stappen gaat zetten en keuzes durft te maken.

 

NIETS is namelijk onmogelijk, ik ben het levende bewijs, ik heb me opgewerkt van schoonmaakster tot volledig zelfstandig in 3 jaar tijd en dat kun jij lieve lichtwerker die dit leest ook. Was het altijd makkelijk, zeker niet, ik blijf doorzetten en ik geef nooit op.

 

Dit heeft geresulteerd in mijn eigen boek ‘Touch of Angels’ over engelentekens wat ik heb geschreven, mijn eigen carddeck, een online programma De Kiss-Methode waarmee ik andere lichtwerkers help om spiritueel te groeien. Ook ben ik druk bezig met een tweede online programma. Heb ik ongelooflijk veel prijzen gemanifesteerd afgelopen jaar en mag ik heel veel andere lichtwerkers helpen bij hun pad op weg naar spirituele groei zowel persoonlijk als met hun bedrijf.

 

Naast volwassenen zie ik ook veel kinderen in mijn praktijk die spiritueel begaafd zijn of hooggevoelig. Zij zien en voelen dingen die zij niet kunnen plaatsen. Ze komen dan ook vaak onzeker binnen. Maar ik zie ze en help ze: met dat wat ze ervaren, dat het niet raar of vreemd is maar het juist bij hun hoort en zij dus heel bijzonder zijn.

 

Vrolijk, vrij, ontspannen, zelfverzekerd, zichtbaar, ondernemend, uniek, bijzonder, krachtig. Het hoort allemaal bij jou. Jij voelt dat het in je zit. Ik voel en weet dat het allemaal in je zit en help je erbij te komen. Niet meer met strijd, maar met een zachte aanraking en coaching. A Touch of KISS: alle tools die ik gebruik voor jou gebruik ik nog steeds dagelijks voor mezelf.

 

Ik help je door mijn ervaring en tools om die stappen ook echt te gaan zetten, om jou te gaan EMPOWEREN. Om jou weer helemaal in je kracht te zetten, om jou te laten stralen. Om jou weer in het licht te zetten als de mooie en krachtige persoon die jij bent. Ik help je om SPIRITUEEL te groeien. Ik help jou buiten de lijntjes te kleuren, jij als lichtwerker past namelijk niet in een hokje. Durf anders te zijn en geloof erin dat ALLES MOGELIJK IS.

 

Daar ben ik namelijk zelf het bewijs van.

 

Liefs Trudie.❤️