top of page

Angel Aura bi-color (paars-gele) (per stuk)

EDEL056
€7,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Betekenis van Aqua/titanium/angel Aura Komt voort uit een speciaal proces, waarbij het oppervlakte van het kristal word bedekt met verstoven fijn poeder van puur goud onder hoge druk. Dit resulteert in een prachtig briljantachtige blauwe kleur met regenboog effecten. Dit gekleurde kristal is effectie bij de behandeling van met name de keel chakra. Maakt communiceren met je innerlijke waarheid mogelijk en laat je innerlijke emoties uiten.

Ideaal om te stress en onrust te verminderen, om spiritueel inzicht te verkrijgen. Reinigt de geest en het lichaam. Angel Aura heeft een connectie met het engelenrijk en is fysiek heel goed voor lichaam en geest.

Angel aura kwarts (De steen van het universele licht) is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Angel aura beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat angel aura het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Angel aura versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen.

Bewaar dit product voor later
bottom of page