top of page

Numerologie consult

door trudie of Gerard
beide afgestudeerd numeroloog

omslag_boek.jpg

Alles wat je wil weten over jezelf, je kind of een relatie op basis van geboorte data. 

  • Heb je vragen over jouw kind en/of over jezelf en wil je op een niet alledaagse en gemakkelijke manier informatie?

  • Herken jij jezelf in jouw kind of misschien totaal niet?

  • Verloopt de onderlinge relatie moeizaam of wil je gewoon graag wat meer van jouw kind te weten komen over wie hij of zij werkelijk is?

  • Wil je optimaal de jongere begeleiden waardoor hij of zij niet in de valkuilen trapt die jij direct herkent?

  • Of wellicht wil je graag meer over jezelf te weten komen.

  • Ben je nieuwsgierig om te ontdekken wat jouw eigen levenslessen zijn vanuit jouw jeugd?

  • Herken jij het gevoel ‘dat heb ik weer’?

  • Verloopt een gesprek moeizaam omdat de ander jou niet goed kent en wil je vragen kunnen stellen die een ingang bieden?

  • Ben je nieuwsgierig om op een vernieuwende en eenvoudige manier de ander beter te leren kennen?

  • Komt pesten (persoonlijk of bij een ander) jou bekend voor en wil je daar vernieuwende inzichten in?

 

Laat je verrassen door wat een geboortedatum allemaal kan vertellen. Met jongerennumerologie kun je op een totaal vernieuwende, laagdrempelige en heldere manier aan de slag voor jezelf, jouw kind of de jongere waarmee je werkt.

Jongerennumerologie vertaalt de geboortedatum naar een reeks van nieuwe inzichten. In deze methode zijn de getallen van de geboortedatum gekoppeld aan kleuren en dieren (en hun karakters). Hierdoor wordt jongerennumerologie heel tastbaar en de informatie herkenbaar. Op deze manier kun je jezelf verbazingwekkend snel in beweging brengen op een pad naar groei en geluk.

Zo biedt het bovendien de jongere kansen om cruciale levenslessen al op jonge leeftijd te herkennen en te leren. Hierdoor geef je jezelf en de jongere een grotere kans op een bewuster en gelukkiger leven. En dat gun je toch iedereen? Ook jezelf!

 

De gedachte achter jongerennumerologie en hoe het werkt: levenslessen eerder leren In het leven van ieder mens moeten de nodige ervaringen opgedaan en lessen geleerd worden. Daarbij hoort meestal een bepaalde leeftijd. Leren lopen doe je niet op je tiende en autorijden leer je niet op je achtste. Veel lessen horen bij een bepaalde fase van ons persoonlijke leven, afhankelijk van de leeftijd en de omgeving.

 

Voor alles is een tijd, horen we regelmatig. Maar sommige lessen laten wij mensen wel erg vaak gebeuren voordat we werkelijk begrijpen wat we daarmee moeten doen. Als een persoon op zijn 40ste enorm veel last heeft van dominante mensen en daar onvoldoende weerwoord op heeft, dan heeft deze persoon dat waarschijnlijk ook al ervaren op zijn 10de of 20ste leeftijd. Dat in die periode daar onvoldoende mee gedaan is, daar zal altijd wel een reden voor zijn. Angst, onvoldoende inzichten of misschien gewoon geen zin.

 

Waar de jongerennumerologie van uit gaat, is dat die tijd gedeeltelijk naar voren kan worden gehaald. Dus momenten herkennen en/of creëren waar al de eerste lessen geleerd kunnen worden. En dat op jonge leeftijd. Dat geeft de mogelijkheid om eerder de keuzes te maken die echt bij jou horen en jou uiteindelijk gelukkiger gaan maken. De geboortedatum is het uitgangspunt.

 

Aan de hand van een geboortedatum loop je in zeven stappen, op een voor ieder zeer begrijpelijke manier, door de jongerennumerologie en kun je van alles over jezelf of die ander te weten komen.

bottom of page