Access Bars Sessie

All of life comes to me with Ease, Joy and Glory

Deze mantra heeft mijn leven behoorlijk veranderd. Door deze mantra dagelijks op te zeggen shift het heel veel energie. Energie die je normaal vast zou zetten. Deze mantra zeg ik elke dag ‘s morgens 10x en ‘s avonds 10x op. Ik zou zeggen ga dit gewoon eens proberen.

 

Wat is nu precies een ACCESS BARS sessie?

 

Een Access Bars sessie helpt jou om alles los te laten wat jou niet meer dient. Je prullenbak wordt als het ware geleegd. Alle belemmerende overtuigingen, gedachten, conclusies, aannames die jij je hele leven al met je mee draagt laat je los tijdens een Bars sessie. Vaak lopen we al heel lang met klachten rond die ontstaan zijn in ons onderbewustzijn. Doordat we vroeger als kind continu dingen hebben gehoord en jij ze als waar hebt aangenomen, zet dit zich vast in jouw energie en in jouw lichaam. Maar 98% van onze gedachten die we over onszelf hebben zijn niet eens van onszelf, maar door andere bij ons ingeprent. En hoe cool zou het zijn als we al die belemmerende overtuigingen los kunnen laten en kunnen deleten. Al die belemmerende overtuigingen kunnen jou ervan weerhouden om het leven te leven wat jij graag wilt. Weet dat je elke 10 seconden kunt kiezen. Wat zou jij dan kiezen?

 

Tijdens mijn behandelingen werk ik met “Clearings”. Dit zijn zinnen en woorden waarmee ik jouw energie shift en de belemmerende overtuigingen als het ware op los. (Clear) Ik werk met deze “Clearings” omdat ik zelf merk dat je dan nog meer los gaat laten. We noemen de “Clearings” ook wel de toverspreuk van Access. 

 

Elke Access Bars sessie die ik geef is anders, iedereen reageert anders. Sommige gaan huilen, zuchten, voelen van alles tintelen, gapen, de darmen beginnen te borrelen. Allemaal tekens dat je lichaam aan het loslaten is. En ook al ervaar je helemaal niks de energie doet toch zijn werk.

 

Je ligt geheel gekleed op mijn behandeltafel en jij hoeft alleen maar te ontvangen.

 

Wat is een Bars Sessie?

 

Bars zijn 32 energiepunten op je hoofd. Elk punt staat voor een onderdeel in je leven. Er zijn punten zoals geld, controle, heling, creativiteit, gewaar zijn, rust en ruimte en nog veel meer punten. Door deze punten zachtjes aan te raken gaat er energie doorheen stromen en die energie zorgt ervoor dat de blokkades op een zachte en liefdevolle manier worden losgelaten. Je lichaam laat los wat niet meer werkt voor jou. Je kunt het ook vergelijken met een harde schijf van een computer en alles wat je niet meer nodig hebt wordt verwijderd. En het mooie is voor alles wat je opruimt aan ballast en blokkades krijg je er ruimte voor terug. Ruimte om heerlijk te kunnen zijn. En verandering aan te brengen in je leven. En alles wat je hebt losgelaten tijdens een Bars sessie komt niet meer terug.
 

Wat kan een Bars sessie voor jou doen?

·           Verminderen van stress en je gedachten tot rust brengen.

·           Je krijgt meer ontspanning.

·           Je lichaam laat los op een zachte manier.

·           Je wordt meer gewaar.

·           Spirituele groei.

·           Beter slapen.

·           Oplossen van mentale, lichamelijke, emotionele en energetische blokkades.

·           Het geeft je meer rust en ruimte.

·           Het vermindert je angsten en onzekerheden.

·           Je veranderd zelf, dus gaat ook je omgeving veranderen.

·           Het helpt je met helen.

·           Je zit veel lekkerder in je vel.

·           Je gaat meer de controle los durven laten.

·           Je krijgt meer zelfvertrouwen en straalt dat ook uit.

·           Je staat beter in je kracht.

·           Nog veel meer…

 

Een Bars sessie duurt tussen de 1 en 1,5 uur.
 

Je ligt met je kleding aan op mijn behandeltafel.


Jouw investering voor een sessie is € 111,–. (inclusief  21% BTW)

Ik geef Bars Sessies in mijn praktijk in Budel-Schoot in een mooie rustgevende omgeving.

Ik vind het een super gave behandeling en door de Bars is mijn leven compleet veranderd. Wat voor bijdrage kan ik en deze behandeling voor jou zijn?

 

Voor een afspraak voor een Bars sessie kun je me mailen op Trudie@touchofkiss.nl Ik werk namelijk wel op afspraak. 

Wil je een Bars Class volgen dat kan ook bij mij in de praktijk. 

Indien gewenst geef ik ook Bars Classes op locatie, bij minimaal 6 deelnemers. 

Een Bars Class duurt 1 dag. Lees daarover door op de knop Bars Classes te klikken.