top of page

Energetische huisreinigingen

Energybusters-dev.jpg

HUISREINIGING wat is dat?

Alles is energie, dit is een bekend gezegde en steeds meer mensen raken hier op de een of andere manier bekend mee. Er is positieve energie, waar we allemaal gelukkig van worden en die ons helpt om te functioneren. Er is echter ook in steeds toenemende mate negatieve energie. Deze negatieve energie zorgt voor veel ongemak, klachten en kwalen. Fysieke kwalen maar ook mentale kwalen. Negatieve energie is ziek makend en kan voor heel veel ongemakken zorgen.

 

Trudie en Gerard hebben zich in het afgelopen jaar volledig toegewijd aan het leren omgaan met negatieve energie. Ze zijn gespecialiseerd in het opsporen en neutraliseren en definitief verwijderen van allerlei vormen van negatieve energie.

Heb jij het gevoel dat er wat meer aan de hand is?

We zijn ons steeds meer bewust van de aanwezigheid van energie, er rust nog altijd een taboe op, maar ook dat wordt minder merken wij. Het gevoel dat jij hebt vertalen wij in een percentage geopatische belasting. Dat wordt gedaan door een geheel vrijblijvende meting op afstand. Dat werkt heel eenvoudig, je stuurt ons een recente pasfoto (selfie) en wij voeren een meting uit. een prescan noemen wij dit. 

We meten dan jouw geopatische belasting, dit is het percentage aan energie wat weg lekt aan negatieve straling (energie) (lees bij uitleg hier meer over). Hierdoor voel je je moe, ben je prikkelbaar en kunnen er allerlei fysieke en mentale klachten ontstaan. Dit kan niet alleen bij jezelf optreden maar ook bij je gezinsleden en of huisgenoten. Wanneer je hier jarenlang en dagelijks aan wordt blootgesteld kun je er echt ziek van worden. Je leeft op een energetische giftbelt. 

Tijdens een energetische huisreiniging leggen Trudie en Gerard alle negatieve energie (straling) stil en halen ongewenste energetische bewoners weg. Zodat jouw geopatische belasting en die van je gezinsleden weer omlaag gaat naar een normale en acceptabele waarde.

Je slaapt weer beter, hebt weer meer energie, lichamelijke klachten verminderen of kunnen zelfs helemaal verdwijnen. In geval dat je je eigen bedrijf hebt gaat je business gaat beter stromen. Een energetische huisreiniging kan niet op afstand plaatsvinden, een prescan wel.

Wil jij een prescan laten uitvoeren voor jezelf en je gezinsleden? Klik dan op onderstaande link en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.​

bottom of page