top of page

Healer - Therapeut

Met mijn holistische en systemische kijk op aardse zaken ben ik in staat om vrijwel alle onbalans weg te nemen in de 4 lichamen waar ons systeem uit bestaat. (Energetisch, Mentaal, fysiek en spiritueel)

 

Als healer en therapeut zet ik onze eigen Axiatonale Reconnect Healing Methode in. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan en mogen werken met Reiki, Access BARS en Feng-shui technieken.

 

Alles wat nodig is om jou als klant te ondersteunen bij het los laten van vastzittende energie in de vorm van:

  • blokkades, opgebouwd uit emotionele ervaringen

  • trauma's, door heftige gebeurtenissen

  • pijn, als gevolg van genegeerde energetische signalen

  • kwalen en klachten, met als oorzaak niet luisteren naar het lichaam

  • patronen, uit familie banden of vorige levens

  • ongewenst gedrag, aangeleerd door ouders, leraren of andere bronnen

  • programmeringen, door de overheid of andere instanties

  • enz enz enz

Door vele jaren te werken met bestaande methodes in onze praktijk Touch of KISS hebben we geleerd hoe een deep dive energetisch en spiritueel is te begeleiden. We laten losgemaakte energie uit het systeem verdwijnen.

De healing sessies zetten we in om de balans tussen het energetische, psychische en fysieke lichaam te optimaliseren. We willen met deze methode energetisch en psychisch diepgaan waarbij we rekening houden met wat het fysieke lichaam kan verwerken. Alles wat energetisch en psychisch wordt behandeld heeft een weg nodig om uit het fysieke lichaam losgelaten te worden.

gerard stenen.png

Naast dat we energetisch en psychisch aan de slag gaan wordt ook het fysieke lichaam met deze methode behandeld. Alle lichaamsfuncties, organen en fysieke systemen worden door middel van de behandeling gereset en geoptimaliseerd.

Doordat we zowel het energetische, psychische als ook het fysieke lichaam meenemen in deze methode wordt de balans tussen deze systemen hersteld. Wanneer de balans al goed is tussen het energetische, psychische en fysieke lichaam wordt deze versterkt en verstevigd. De behandelingen zijn erop gericht om je lichaam op alle gebieden en dimensies op een zo hoog mogelijke trilling te brengen.

 

Het doel en resultaat van de healing is het optimaliseren en verder versterken van het zelfhelend vermogen. Het zelfhelende vermogen is nodig om vastzittende energie, blokkades en trauma’s los te kunnen laten. Het effect is dat door het inzetten van deze healing methode op fysiek niveau de energie weer vrij gaat stromen. De toename in energie en trilling van de combinatie lichamen bevordert het zelfhelend vermogen, het lichaamseigen genezingsproces. De A.R.h.M. behandelingen geven aan deze vermogens nieuwe en krachtige energie.

 

De behandelingen geven je lichaam de kracht en de energie om bij te dragen aan herstel.

bottom of page