top of page

Gratis e-books - download ze hier

18 Kenmerken van een lichtwerker

Hoe weet je dat je een lichtwerker bent? In dit e-book beschrijf ik de kenmerken van een lichtwerker. 
Vaak denken mensen dat je besluit om een lichtwerker te worden of te zijn. Je wordt geen lichtwerker, je wordt zo geboren. Het is je roeping. Vaak door allerlei
omstandigheden dwalen we van onze roeping af. Toch komt er een moment waarop jij je weer herinnerd wie je werkelijk bent. In deze tijd waar we steeds meer naar de 5de dimensie gaan met onze energie is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. Je wordt geroepen om nu eindelijk eens jouw missie te gaan leven en uit te dragen. Lichtwerker ben je namelijk vanuit je ziel.

meerdere boeken kemerken.png

engelentekens

Engelen communiceren met jou op verschillende manieren. Zo proberen ze jou alert te maken dat ze er voor je zijn. Ze proberen jou door deze tekens een bepaalde richting op te sturen.

In dit e-book vertel ik welke engelentekens er zijn. In het kort vertel ik er iets over. In totaal zijn er 14 engelentekens en in dit e-book kun je lezen welke. Engelentekens zien is ook een teken van helderziendheid.

ebook engelentekens cover 3d.png

6 Sleutels naar Spirituele groei

6 sleutels cover 3d.png

Dit e-book helpt jou opweg en geeft je helderheid in wat belangrijk is om spiritueel te groeien.
Om Spiritueel te groeien moet je in actie komen. Zonder actie geen reactie! Er is een hele mooie quote hierover die ik heel graag met jullie wil delen:
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!
Dus welke keuzes kun jij nu maken en welke stappen kun jij zetten na het lezen van dit e-book. Heb je vragen hoe ik jou daarin kan en mag begeleiden laat het me dan weten. Want ik sta voor jou klaar.

bottom of page