top of page

Engelengetallen

Hey lief mooi mens,

Zoals jullie weten geloof ik echt in Engelen en dat ze ons sturen en helpen met onze dromen en verlangens. Maar ook met onze pijnen en onze struikelblokken. Maar ze hebben ook te maken met onze vrije wil en mogen niet ingrijpen als jij niks aan ze vraagt. Ook al zien ze je enorm worstelen met bepaalde dingen in jouw leven. Dus vraag ze om hulp, elke dag bij elke situatie. Ze staan te popelen om ons te helpen. Vraag ze ook heel bewust om een teken. Een van die tekens waarmee ze met ons communiceren zijn getallen.

 

Speciaal voor jullie heb ik de meestergetallen en dubbele tijden op mijn website gezet. Er is zoveel vraag naar de dubbele tijden en dubbele getallen dat ik dat graag wil delen met jullie. De betekenissen staan hieronder in volgorde van laag naar hoog.

 

Met de getallenreeks 111 of 1111 (11:11) is iets bijzonders aan de hand namelijk. Als je dit getal ziet dan is dat een teken, een gouden kans. Dan is er een energetische poort geopend waarin je intenties en doelen zich razendsnel zullen manifesteren en je wensen zullen uitkomen. Als je deze getallen reeks ziet is het heel belangrijk je op je verlangens en dromen te richten. Het is als het ware een wens doen, dus doe een wens wanneer je deze getallenreeks ziet. Hiermee doe jij je bestelling aan het universum. Let wel op laat het hoe, wat en wanneer het naar je toe komt volledig los. Alles komt naar je toe via goddelijke timing en pas wanneer jij er helemaal klaar voor bent.

 

Ook wanneer er 1-en opduiken naast andere getallen wil jou dat iets vertellen. Elke keer wanneer jet het getal “4” naast 1-en ziet staan is het een teken dat de Engelen je proberen te helpen jouw wens, of jouw verlangen te manifesteren. Bijvoorbeeld bij 114 en 411. Vier enen – 1111 – wat opgeteld “4” is betekent dat de Engelen willen dat je hen om hulp vraagt om jou te helpen met je dromen en verlangens zo snel mogelijk te manifesteren. Zeker wanneer jouw dromen en doelen betrekking hebben op het helpen van anderen, als lichtwerker.

 

1-en naast 7-en betekent dat je geluk zult gaan ervaren, of een geval van “toeval” zult mee maken. Maar zoals jullie weten geloof ik niet in toeval en gebeurd alles met een reden. Het betekent simpelweg gelukkige omstandigheden om je wensen te manifesteren. Een 9 naast 1-en betekent dat je doel/missie bijna voltooid is en/of je aan het einde van een fase in je leven bent gekomen. Er sluit altijd een deur en er gaan weer andere deuren open. Deuren met nieuwe kansen en mogelijkheden. Een 3 naast 1-en vraagt je om je wensen en verlangens over te geven aan de Engelen en Spirits en hun om begeleiding te vragen. Stel ze vragen over jouw doel en missie.

 

Engelen proberen ons op allerlei manieren te helpen door ons tekens te sturen waarmee ze onze aandacht proberen te vragen. Welke engelen tekens er allemaal zijn kun je lezen in mijn GRATIS E-book: “De 14 Engelen tekens”. Die kun je HIER aanvragen. Wanneer ze ons continu getallen laten zien is dat een teken van hun liefde en kracht. En hoe meer je de tekens zult gaan opmerken hoe meer je ze zult gaan zien. En niets gebeurd toevallig de Engelen willen je echt iets duidelijk maken. Ze zijn er om ons te helpen maar we mogen ze zelf om hulp vragen.

angel02.jpg

De boodschappen bij de getallen

Hoe de Meestergetallen terugkomen in de tijd.

 

10:10 uur

 

Goddelijke leiding van Spirit en de Engelen vragen je jouw gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de Engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan!

 

11:11 uur

 

Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt. Let op je gedachten en woorden, want dat zal je manifesteren.
 

12.12 uur

 

Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirit om ze te laten helen en transmuteren.

2 staat voor heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

 

13.13 uur

 

De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten.

3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

 

14.14 uur

 

Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren, Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen.

4 staat voor ‘Er zijn engelen bij je’. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

 

15.15 uur

 

Je gedachten manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten.

5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats je leven die ten goede komen van jezelf.

 

16.16 uur
 

Al je materiele behoeften worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wenst, en dat is wat je ontvangt.

Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiele zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

 

17.17 uur

 

Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere.

7 Je bent op de goede weg! ga vooral zo door.

 

18.18 uur
 

Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen.

8 Financiële overvloed komt nu op je pad.
 

19.19 uur

 

Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht.

9 Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

 

20.20 uur

 

Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging.

0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

 

21.21 uur

 

Geloof in de ideeën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen.

1 We zijn allemaal één daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen.

 

22.22 uur

 

Heb vertrouwen, alles zal goedkomen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

2 Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

 

23.23 uur

 

De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan.

3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

 

00.00 uur

 

De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

angel04.jpg

Enkelvoudige Engelengetallen

1

 

Dit is een binair getal: elk getal is deelbaar door 1. We zijn allemaal één, daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachten. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen dan op je angsten.

 

2

 

Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

 

3

 

De verlichte meesters (bijvoorbeeld Jezus) zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

 

4

 

Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

 

5

 

Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden in je leven veranderingen ten goede plaats, of die staan te gebeuren.

 

6

 

Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit, aardse aangelegenheden en concrete, tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachten aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

 

7

 

Je bent op de goede weg! Ga vooral zo door!

 

8

 

Financiële overvloed komt nu op je pad.

 

9

 

Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

 

10

 

Je ontvangt aanwijzingen van God via gedachten ideeën, inzichten of helderwetendheid (je weet iets maar hebt geen idee hoe je aan die informatie bent gekomen). Blijf positief ten aanzien van de boodschappen die je ontvangt.

angel04.jpg

Dubbele Engelengetallen 

 

00

 

De schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

 

11

 

Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachte en ideeën, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

 

22

 

Je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!

 

33

 

Je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen bij je opdracht en je gebeden te beantwoorden. Stem je op hen af en stel hun alle vragen die je maar wilt stellen

 

44

 

Er zijn momenteel veel engelen bij je. Je kunt deze engelen vragen om jou en je dierbare rust te geven. Je hoeft niet te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren maar hun slechts vragen om deze te verbeteren. Je kan een beroep doen op de goddelijke oneindige wijsheid van de Schepper en deze zal jou, (via de engelen) naar een schitterende ingenieuze oplossing leiden.

 

55

 

Maak de veiligheidsgordel maar vast, want je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.


66

 

Hou je gedachte in deze periode op de hemel gericht en maak je geen zorgen om het materiele of wees er niet zo obsessief mee bezig.

 

77

 

Gefeliciteerd! Je bent in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens en sta je mannetje.

 

88

 

Grote overvloed is je deel voorspoed stroomt in steeds grotere hoeveelheden naar je toe. Wees dankbaar en zorg ervoor dat je de stroom naar andere leidt als je je daardoor geroepen voelt.

 

99

 

Ga aan de slag, lichtwerker. Er is nu meer dan ooit behoefte aan je goddelijke levenswerk, en alles wat je kunt doen om meer licht en liefde in de wereld te brengen.

 

111

 

Er is een energetische poort voor je opengegaan waardoor je gedachte zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachte wijselijk in deze periode en zorg dat deze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.

 

222

 

Heb vertrouwen. Alles zal goedkomen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

 

333

 

Je bent een geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus. Ze houden van je leiden je en beschermen je in alle opzichten.

 

444

 

Duizenden Engelen omringen je op dit moment. Ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde, je hebt niets te vrezen, alles is goed.

 

555

 

Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.

 

666

 

Het is tijd om je tot Spirit te richten om je leven in evenwicht te brengen en te helen. Vertel de hemel je angsten met betrekking tot je materiële voorraad. Stel je open voor het ontvangen van hulp en liefde van zowel mensen als engelen.

 

777

 

Gefeliciteerd! Je hebt goed naar de goddelijke aanwijzingen geluisterd en hebt die wijsheid in succesvolle daden omgezet. Je plukt er nu de vruchten van. Je succes inspireert en helpt anderen, dus ga hier alsjeblieft mee door.

 

888

 

Het universum is overvloedig en gul, en je hebt geleerd hoe je in het stortbad van de altijd aanwezige stroom stapt. Grote financiële zekerheid is je deel, nu en in de toekomst.

999

 

Ga aan de slag, lichtwerker! De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig. Wijd je volledig, zonder treuzelen of aarzelen aan je heilige taak.

 

101

 

Laat je denken zich volledig richten op God. Wees creatief, net als de Schepper. Weet dat je het hemelse plan bevordert wanneer je, je in je denken blijft richten op vrede.

 

202

 

Het is belangrijk je in deze tijd te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van God. Je geloof zet wonderen in beweging.

 

303

 

De verlichte meesters helpen je je verbinding met God en de universele wijsheid in stand te houden, waardoor het voor jou mogelijk is meer inzicht in je zielendoel te krijgen.

 

404

 

God en de engelen omgeven jou, je dierbare en je huidige situatie met krachtige en helende goddelijke liefde en wijsheid.

 

505

 

Stel God centraal in je gedachte, dan zal je leven zeer snel ten goede veranderen.

 

606

 

Laat God het middelpunt van je steun zijn, zodat je al je driedimensionale behoefte moeiteloos naar jou en je dierbare toe stromen.

 

707

 

Je werkt volmaakt samen met God de schepper. Je bereidheid te vertrouwen, te luisteren, te geven en te volgen brengt grote wonderen in je leven.

 

808

 

Omdat je God in het middelpunt van je gedachte en daden hebt geplaatst, zorgt je goddelijke liefde ervoor dat alle rijkdommen van de hemel en de aarde je ondersteunen.

 

909

 

Houdt de hemel volledig in het middelpunt van je goddelijke levenstaak. Praat met God over ieder aspect van je opdracht en luister met een onbevangen geest en open hart naar de liefdevolle raad die je gezonden wordt.

Bron: Doreen Virtue

bottom of page