top of page

DNA Healing

Met deze speciale healing techniek zorg ik ervoor dat mutaties in de DNA strengen worden teruggedraaid of hersteld. We noemen deze healing techniek ook wel DNA Reset.
Deze healing methodiek kan overal voor worden ingezet waar DNA een rol speelt. De toepassingsgebieden zijn onbegrensd en zelf ontdekken we ook nog steeds meer mogelijkheden. DNA is de blauwdruk van jou als persoon, het spreekt voor zich dat healing op dit niveau uiterst effectief en efficiënt is.

SEEKING THE LIGHT IS IN OUR SPIRITUAL DNA.

De Voorbereiding:

Je neemt plaats op de behandeltafel boven onze XOH-Generator en ik stop je lekker warm in. Ik zet een heerlijke meditatie muziek aan waardoor jij lekker kunt ontspannen. Ik leg een van onze kristallen schijven (Bergkristal of Red Azeztuliet) op je zonnevlecht. Daarna ga ik even zitten en ga ik in afstemming met mijn gidsen.

 

In een DNA reset healing stem ik me af op jouw energie, ik vraag aan mijn gidsen welke DNA strengen er aangepast mogen worden die ik dan uitteken op papier. Daarna krijg ik allerlei lichttaal door (die ik voor je opschrijf) die jij nodig hebt om de DNA reset in werking te zetten. Op het laatste krijg ik dan nog getallen en codes door die ik op ‘moet’ schrijven die jou ook gaan helpen met het helen en resetten van jouw DNA.

De werkwijze:

Wanneer ik klaar ben met de afstemming leg ik het papier waar ik de codes en lichttaal op heb geschreven onder de kristallen schijf en begint de DNA reset. Ik pak mijn twee kristallen bollen (shungiet) en leg die op jouw lichaam, Natuurlijk vraag ik eerst toestemming aan jou om dit te mogen doen. Ik doe niks zonder toestemming. Ik ga intuïtief met de kristallen bollen over jouw lichaam om zo het DNA aan te passen en onzuiverheden eruit te trekken. Wanneer dat klaar is krijg ik een teken van mijn gidsen. Na de onzuiverheden eruit te hebben gehaald ga ik dat opvullen met behulp van mijn gidsen met enorme hoge lichtfrequenties. Ik krijg weer een teken van mijn gidsen als dit klaar is en dan mag je nog 20 minuten blijven liggen boven onze XOH Generator die ervoor zorgt dat je ook een enorme boost aan energie krijgt.

 

Daarna is de DNA reset klaar en begint het proces. Het blaadje waar je DNA strengen opstaan met de codes en lichttaal mag je bij je gaan dragen. Het DNA zal zich steeds gaan aanpassen totdat het weer in zijn oorspronkelijke staat is van voor de klacht of kwaal.

 

Ik ben GEEN dokter en zal dus ook niet zeggen dat ik iemand kan genezen van een klacht of kwaal. Ik kan met de DNA reset altijd een bijdrage zijn voor jou.

Waarvoor in te zetten?

Deze healing methodiek kan overal voor worden ingezet waar DNA een rol speelt. De toepassingsgebieden zijn onbegrensd en zelf ontdekken we ook nog steeds meer mogelijkheden. DNA is de blauwdruk van jou als persoon, het spreekt voor zich dat healing op dit niveau uiterst effectief en efficiënt is.

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

  • Prik spijt (je hebt spijt van je vaccinatie)

  • Uitslag die niet weggaat

  • Klachten in je lichaam die leiden tot ongemak

  • Lichamelijke kwalen  die niet weggaan

  • enz enz enz

bottom of page