Coachingstraject
3 maanden

Tijdens een coachingtraject gaan we samen kijken waarom jij nog niet volledig durft te gaan staan voor jouw missie en je bedrijf. Welke onderliggende problemen, blokkades, overtuigingen, klachten, relaties en gedragspatronen houden jou nu nog tegen om jou “gift to the world’ te gaan delen. Jouw spirituele gaven en talenten te gaan delen met de wereld. Jij als lichtwerker die een bijzondere taak heeft om anderen te ‘verlichten’ met jouw gaven en talenten.

We gaan laagje voor laagje afpellen waardoor we steeds dichter bij de kern komen, jouw KERN. We gaan kijken welke rol jij hebt aangenomen omdat het van jouw omgeving zo moest. Welke overtuigingen neem je nu nog mee op je schouders van je ouders, je familie?

Ik wil jou namelijk inspireren om je dromen te volgen, om groots te gaan denken, om eindelijk die stappen te gaan zetten waardoor jij ook het verschil kunt gaan maken in de levens van anderen met jou bijzondere gaven en talenten.

Spiritualiteit is namelijk niks meer dan handelen vanuit je ziel, je intuïtie, vanuit liefde en licht.

 

Dit is niet zomaar een verandering die je ondergaat het is een waar transformatieproces waar ik je met dit coaching traject dolgraag bij wil helpen. Soms heb je gewoon even iemand nodig die je een liefdevolle schop ander je kont geeft en de blinde vlekken die jij niet ziet terug spiegelt naar jou.

 

Je bent al even bezig als lichtwerker of wilt dolgraag starten maar je weet niet hoe je verder kan gaan.

 

 • Ik wil dat als je voor mij kiest jij je inzet voor 100%, dit omdat ik dat ook doe.

 • Ik wil dat je gaat voor anders, out of the box, buiten de lijntjes gaat kleuren, omdat ik ook niet in een hokje pas.

 • Ik wil dat je goed voor jezelf gaat zorgen, ik werk namelijk zelf ook graag met een hoge trillingsfrequentie.

 • Ik wil dat je fouten maakt, dan kunnen we daar samen om lachen en jij kunt ervan leren.

 • Ik wil dat je gaat genieten van je reis en je spiritualiteit gaat omarmen, je bent namelijk heel erg hard nodig.

 • Ik wil dat je geniet van je transformatieproces en zo jezelf en bedrijf laat groeien en bloeien.

 

We gaan samen kijken naar jouw belemmeringen, jouw blokkades, jouw angsten, als we daar namelijk niet doorheen gaan dan blijf je op hetzelfde punt hangen waar je je nu bevindt.

In de spiegel kijken is niet altijd leuk maar zo verhelderend en belangrijk om te kunnen groeien. Het geeft je juist KRACHT! Kracht die je kunt gaan inzetten in wat je doet en wie je bent. Namelijk jezelf zichtbaar maken als lichtwerker. Jezelf zichtbaar maken met je bedrijf of zelfs starten met een eigen bedrijf.

 

Als we samen gaan werken kun je al nadenken over de volgende vragen:

 

 • Wie ben jij?

 • Wat is jouw missie?

 • Wat wil jij echt?

 • Hoe groot wil je worden?

 • Welke gaven en talenten heb jij?

 • Welk oordeel heb jij over jezelf?

 • Hoe wil jij je voelen?

 

Je gaat leren, maar ook direct toepassen. Kijken wat werkt en wat niet werkt en weer aanpassen.

Jij gaat stappen zetten zowel op spiritueel als op persoonlijk vlak. Ik begeleid jou en ik neem je mee welke stappen ik allemaal doorlopen heb. Ik gun jou namelijk dat jij heel hard gaat groeien zowel persoonlijk als met jouw bedrijf. Maak van elke dag voortaan een feestje.

Sla je vleugels uit en maak de wereld mooier. Dit is jouw jaar. Dare to be different.

 

Hoe ziet een traject er dan uit:

 

 • We bespreken in een intakegesprek jouw problemen of uitdagingen

 • Jij bepaald waar jij aan wil werken en je gaat daar ook voor

 • Jij laat mij zien wat je vooruitgang is in jouw doelen

 • Jij deelt wat je allemaal hebt geleerd en zet dit meteen in

 • Jij gaat stappen maken in jouw spirituele groei en jouw bedrijf

 

Onderwerpen kunnen zijn: jouw beperkende overtuigingen, je belemmeringen, je angsten, Social Media, jouw missie, storytelling, kernwaarden, spirituele gaven, focus, planning, zichtbaarheid, keuzes en de stappen die jij mag zetten. Komen er nog andere zaken omhoog dan gaan we daar ook zeker iets mee doen het is tenslotte jouw traject en jij bepaalt. Ik stuur bij daar waar nodig is.

 

Dit coaching traject is echt iets voor jou wanneer jij als lichtwerker nu echt stappen wil gaan zetten en wil gaan staan voor jouw missie. Jouw spirituele gaven en talenten gaan inzetten en gaan ontwikkelen.

 

 • Heb jij het lef om nu eindelijk eens zichtbaar te worden

 • Schijt te hebben aan wat anderen van je denken

 • Heerlijk buiten de lijntjes te gaan kleuren

 • Door je angsten te gaan

 • Eindelijk eens in die actiestand

 • Te kiezen voor persoonlijke en spirituele groei

 • Te gaan voor jouw dromen en verlangens

 

Wat gaan we doen in die 3 maanden:

 

Coaching traject duur: 3 maanden:

 • met 3x een Bars sessie om al jouw blokkades, beperkende overtuigingen, en alles op te ruimen wat jou niet meer dient. Aansluitend aan de behandeling een coaching gesprek. Dit zal ongeveer 2 tot 3 uur in beslag nemen. Deze sessie en gesprek vindt plaats in mijn praktijk in Budel-Schoot (mijn voorstel is dit om de 3 weken in te plannen). We plannen de afspraken meteen allemaal in op een tijdstip wat voor jou het beste uitkomt.

 • 3 x een skype/messenger gesprek van 45 minuten waar we de voortgang van jouw acties zullen bespreken.

 

LET OP: DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN EN DAAROM HEEL BIJZONDER!

 

Ik wil hier heel duidelijk in zijn. Ik wil alleen werken met lichtwerkers die er echt voor willen gaan en hun plek nu willen gaan opeisen. Die zichzelf en hun bedrijf serieus nemen, alleen nu even niet weten hoe ze dat moeten doen. Ik wil werken met lichtwerkers met LEF, lichtwerkers die niet meteen opgeven bij de eerste tegenslag, lichtwerkers die willen gaan voor hun dromen en verlangens, lichtwerkers die willen leren en zichzelf willen verbeteren en zichzelf zichtbaar willen maken. Lichtwerkers die in zichzelf durven te investeren waardoor ze stappen gaan maken en SUCCESVOL worden.

 

Ik wil niet werken met lichtwerkers die klagen, geen actie ondernemen, die de schuld altijd bij een ander leggen, die heel lang over iets moeten nadenken. Lichtwerkers die blijven twijfelen en NIET verder willen. Zichzelf tegen houden en geen geld willen verdienen met hun spirituele gaven en talenten en ook niet willen investeren. Lichtwerkers die hun bedrijf of startende bedrijf als hobby zien.

 

INVESTERING:

 

De waarde van dit bijzondere 3 maanden traject als jij in 1x betaald is € 1.111,- INCL. BTW.

Mocht het je toch beter uitkomen om in termijnen te betalen, dan is dat ook zeker mogelijk dan betaal je 3 termijnen van € 444,- INCL.BTW.

 

Ik hoop je heel snel te ontmoeten en jou te mogen helpen met jouw zichtbaarheid en spirituele groei als lichtwerker en ondernemer. #DARETOBEDIFFERENT

 

Heb je nog vragen of is iets nog niet helemaal duidelijk mail dan naar Trudie@touchofkiss.nl