Affirmeren - Carddeck
kaartenset affirmaties 3d.png

Affirmatie kaarten

Deze set affirmatie kaarten helpt je op weg naar een bewustere mindset. Je maakt gebruik van affirmaties om je gedachten van negatief naar positief om te vormen. Affirmaties helpen je om jezelf weer terug te vinden.

Weg met negatieve gedachten, beperkende overtuigingen die in 98% van de gevallen niet eens van jou zijn. Jij gaat ruimte creëren voor positiviteit, geluk en mogelijkheden. Alles is namelijk mogelijk met de juiste mindset.

 

Door actief met affirmaties aan de slag te gaan ga je anders in het leven staan. Laat je beperkende overtuigingen los en creëer voor jezelf een nieuwe mindset die gelooft in wonderen. Je zult merken dat als jij verandert je omgeving ook mee verandert. 


Het idee achter deze kaartenset is dat door actief met affirmaties bezig te zijn in een andere mindset te belanden. Een mindset die meer positiviteit, geluk en voorspoed aantrekt.

Inspiratie kaarten
kaartenset 3d.png

Deze inspiratie set gaat jou helpen met inzichten en leren communiceren met jou intuïtie.Met de stappen die je zou kunnen gaan zetten. Met de keuzes die je mag maken. De kaarten helpen je en ondersteunen jou met de prachtige gechannelde boodschappen.

Ik heb dit carddeck speciaal gemaakt voor lichtwerkers die graag spiritueel willen blijven ontwikkelen net als ik. Lichtwerkers die willen groeien en stappen willen gaan zetten. Ik ben super trots dat ik steeds meer lichtwerkers mag helpen met hun spirituele groei. Dit carddeck gaat zoveel lichtwerkers helpen en ondersteunen in hun spirituele ontwikkeling en groei.

Gebruik de inspiratiekaarten dagelijks voor jezelf en vraag wat jouw boodschap voor die dag is. Maak er een mooi ritueel van. En ga ook iets met de boodschap doen. Zonder actie namelijk geen reactie.

Ik ga ze nu voortaan ook inzetten bij mijn klanten. Om ze een liefdevolle schop onder hun kont te geven. Niet denken maar doen.

De kaarten geven je suggesties om stappen te gaan ondernemen in jouw spirituele ontwikkeling. Ze gaan je inzichten geven net op een moment dat jij even vastzit en zorgen ervoor dat je je weer kunt verbinden met jouw energie. Ik ben zo super blij en dankbaar voor deze prachtig ontworpen inspiratiekaarten door mijn man Gerard Kissen. Dank je wel daarvoor.