Affirmeren - Boek
365 affirmaties mockup.png

Nu beschikbaar mijn nieuwste creaties, het boek 365 Affirmaties en de carddeck Affirmatie kaarten.

 

365 Affirmaties

Met dit boek heb je niet alleen gekozen voor jezelf maar heb je ook een zeer krachtige tool in je bezit om jou op weg te helpen naar een bewustere mindset. Mindset is namelijk heel belangrijk als jij wilt groeien. Je gedachten van negatief naar positief om te vormen.

 

Het vergt echt wat oefening hoor weet ik uit ervaring. Affirmaties hebben mij echt geholpen om mezelf weer terug te vinden en dat is wat ik ook wens voor jou. 

Weg met negatieve gedachten, beperkende overtuigingen die in 98% van de gevallen niet eens van jou zijn. Jij gaat ruimte creëren voor positiviteit, geluk en mogelijkheden. Alles is namelijk mogelijk met de juiste mindset. 

Door actief met deze affirmaties aan de slag te gaan ga je anders in het leven staan. Laat je beperkende overtuigingen los en creëer voor jezelf een nieuwe mindset die gelooft in wonderen. Je zult merken dat als jij verandert je omgeving ook mee verandert. 

Het idee achter dit boek is dat je door de affirmaties elke dag te herhalen en er actief mee bezig te zijn, jij echt in een andere mindset belandt wat meer positiviteit, geluk en voorspoed aantrekt. 

Ik ben het levende voorbeeld dat deze aanpak en methode succesvol is. Ik gun jou ook meer positiviteit, geluk en voorspoed in jouw leven. 

Alles is namelijk echt mogelijk.

Clearings - In de praktijk

Dit boek is geschreven voor jou als (energetisch) healer en of (spiritueel) coach. Ik merk in de dagelijkse praktijk dat er best wel wat vragen zijn bij collega-ondernemers, relaties en mijn cursisten over het gebruik van clearings.

De kracht van het gebruiken van clearings wordt nog altijd onderschat.  Ik merk in de praktijk dat het net even wat krachtiger is om de persoon die de behandeling ondergaat zelf toestemming te laten geven om iets te clearen (oplossen/loslaten). 
In deze korte inleiding ga ik wat verder in op de eerste twee vragen. In de rest van het boek wordt de derde vraag uitgebreid beantwoord.

Wat is een clearing?
Clearings worden toegepast wanneer er sprake is van vastzittende gedachten, blokkades en overtuigingen ook wel vastgezette energie genoemd. Een clearing toegepast op het juiste moment en met de juiste intentie helpt enorm bij het loslaten ("clearen") waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en overtuigingen.
Vastgezette energie is vaak de oorzaak van lichamelijke klachten en of symptomen, het wegnemen hiervan zorgt voor genezing en verlichting.
Mijn eigen ervaring is dat er met verbale clearings meer losgelaten wordt. Je voelt zelf aan wat van toepassing is voor degene die ontvangt. Het proces van loslaten is namelijk voor iedereen anders. 

Wanneer gebruik ik een clearing?
lk gebruik een clearing op het moment dat ik tijdens een sessie iets ervaar op een plek in mijn lichaam. Dit gaat vaak puur op intuïtie en door mijn jarenlange ervaring als energetisch therapeut en spiritueel coach.

clearings 3d cover.png
Engelenboek "Touch of Angels"
Engelenboek
Touch of Angels

In dit hardcover boek van 160 pagina's in A4 formaat leg ik alles uit over engelen, engelentekens en hun betekenis.

Met foto's, afbeeldingen en beschrijvingen van vele onderwerpen.

Ook geef ik een aantal praktische tips om dat wat ik je vertel en leer in de praktijk te brengen.

 

Gebruik de tips en leer jezelf om waarnemingen en boodschappen te herkennen en jezelf te trainen. Je helpt jezelf om je spirituele gaven te ontwikkelen en te laten groeien.

 

Ik heb het mezelf op deze manier zo aangeleerd.

front.png