top of page
ARHM Logo.png

Met trots presenteren wij onze nieuwe healing methode. Ontwikkelt voor en door Touch of KISS door Gerard en Trudie Kissen. Deze healing methode wordt afgekort als A.R.h.M.

 

Deze healing methode is ontstaan na vele jaren werken met bestaande methodes in onze praktijk Touch of KISS. Tijdens onze behandelingen merkten we dat we iets misten. We bemerkten dat we maar tot een bepaalt level kwamen en dus niet diep genoeg konden gaan.

Naar onze mening brachten de door ons gebruikte en bestaande methodes ons onvoldoende bij de kern, van de issues van onze klanten. Doordat we niet diep genoeg kwamen werden meerdere behandelingen noodzakelijk. Telkens weer breiden we de bestaande methodes uit of voegden onderdelen toe. Tot het tijd werd om het helemaal anders te gaan doen. En zo ontstond A.R.h.M.

 

Waarom een nieuwe healing methode

Deze nieuwe healing methode is gebaseerd op de ervaringen die wij opgedaan hebben tijdens ons werk in de dagelijkse praktijk. We hebben jarenlang gewerkt met meerdere technieken en telkens merkte we dat er in de behandelingen iets heel wezenlijks ontbrak.

 

We constateerde dat we niet diep genoeg konden gaan en vooral de losgemaakte energie moeilijk uit het lichaam konden laten verdwijnen. Onze klanten lieten oude stukken moeilijk los. Naar onze mening waren, door het missen van de juiste diepgang, onze behandelingen niet effectief genoeg en zochten we steeds naar hoe deze diepgang te bewerkstelligen.

 

Door het steeds verder loslaten van de soms erg strikte regels, van bestaande healing methodes die wij toepasten, merkten we dat we erin slaagden om onze klanten meer resultaat en diepgang  te geven. Onze klanten konden we door de toevoegingen en uitbreidingen dieper op hun stukken in laten gaan.

Het werd voor ons steeds duidelijker dat er een nieuwe methode mocht gaan ontstaan.

 

Na een periode van ongeveer twee jaar, waarbij we experimenteerden met nieuwe toevoegingen en we onze eigen inzichten steeds vaker gingen toepassen, kregen we hulp uit onverwachte hoek.

Onze gidsen, EVA en LEVI (alles omvattende Opperwezens) verschenen in visioenen en tijdens het channelen.  Hun boodschap was en is duidelijk,” het is tijd dat jullie doorpakken op dit terrein en een eigen healing methode ontwikkelen.”

De technieken en handelingen werden ook door onze genoemde gidsen doorgegeven.

 

Zo ontstond onze nieuwe healing methode die erg veel mensen zal helpen op hun pad naar de nieuwe wereld. (de 5D wereld). Het werd ons door onze gidsen in niet mis te verstane boodschappen helder gemaakt wat er moest gebeuren.

 

De naam die we hieraan mochten geven is: de Axiatonale Reconnect Healing Methode©™.

ARHM Body.png

A.R.h.M.

Afgekort als A.R.h.M., fonetisch uitgesproken als ARM. In het Engels betekent het zoveel als; het bewapenen en laden van.

Dat is precies wat we willen, we willen. Bewapenen, in de zin van versterken, opnieuw op-laden en verbinden en/of dit herstellen. We willen je opnieuw opladen en verbinden met je essentie en je levensenergie (Kundalini).

 

A.R.h.M. is erop gericht om je als individu weer volledig onderdeel te laten zijn van het grotere geheel. Hiermee wordt het zelf herstellend vermogen van je eigen lichaam hersteld en gemaximaliseerd. Uit de praktijk blijkt dat A.R.h.M. veel dieper gaat en het effect duidelijk voelbaar is tijdens de sessies. De behandelingen hebben veel meer en een diepgaander resultaat.

 

A.R.h.M. bestaat uit twee onderdelen.

 

A.R.h.M. bestaat in de kern uit twee onderdelen die om en om worden toegepast. Het eerste onderdeel is het opnieuw verbinden van de lichaamseigen energiebanen meridianen-Axiatonale lijnen genoemd. Reconnecten met de Axiatonale lijnen, of wel het netwerk van energiebanen van het Universum. Jij als individu sluit naadloos aan op het netwerk en wordt opnieuw onderdeel van het oneindige geheel. We realiseren hiermee een optimale doorstroming van de energie in je lichaam, waardoor we energie die ons niet meer dient makkelijker kunnen loslaten.

 

Het tweede deel van A.R.h.M. is het daadwerkelijk aanpakken van vastzittende overtuigingen, blokkades, trauma’s en emoties. Dit tweede deel bestaat uit 3 onderdelen en richt zich op de verdeling van onze hersenen.

bottom of page