Access Bars Class

 

Tijdens een Bars Class ontvang je twee sessies en geef je twee sessies. Je krijgt een Nederlandse handleiding mee naar huis, een fotokaart, een kaart met een foto met alle drukpunten erop en je krijgt een officieel certificaat. Na je eerste Bars Class ben je Bars Practitionor en mag je Access bars sessies aan anderen gaan geven tegen betaling (niet je gezin natuurlijk). Bijvoorbeeld aan je gezin en/of vrienden maar je kunt deze mooie nieuwe healing methode ook gaan toepassen in je praktijk. Het is een hele mooie methode om alles los te laten op een zachte manier wat jij niet langer meer nodig hebt. Naast dat het geven en ontvangen van Bars een hele fijne bijdrage is voor je lichaam en alle veranderingen die gaan plaatsvinden, is Bars ook een hele fijne methode om met andere uit te wisselen. Weet dat wanneer je een Bars sessie geeft je ook je eigen Bars laat “runnen”. Natuurlijk is dit niet zo dynamisch als dat je zelf een Bars sessie krijgt maar het is zeer zeker een bijdrage. Het uitwisselen van Access Bars heet swappen. Je wisselt dan bars uit met andere practitionors.

 

Wat is een Bars Sessie?

 

Bars zijn 32 energiepunten op je hoofd. Elk punt staat voor een onderdeel in je leven. Er zijn punten zoals geld, controle, heling, creativiteit, gewaarzijn, rust en ruimte en nog veel meer punten. Door deze punten zachtjes aan te raken gaat er energie doorheen stromen en die energie zorgt ervoor dat de blokkades op een zachte en liefdevolle manier worden losgelaten. Je lichaam laat los wat niet meer werkt voor jou. Je kunt het ook vergelijken met een harde schijf van een computer en alles wat je niet meer nodig hebt wordt verwijderd. En het mooie is voor alles wat je opruimt aan ballast en blokkades krijg je er ruimte voor terug. Ruimte om heerlijk te kunnen zijn. En verandering aan te brengen in je leven. En alles wat je hebt losgelaten tijdens een Bars sessie komt niet meer terug.

 

Tijdens een Bars Class leer je ook nog 4 super gave tools van Access Consciousness die je dagelijks in je leven kunt gaan gebruiken.

 

Ik zorg voor koffie, thee, water en fris, zoete en zoute snackjes en een heerlijke lunch. De classes worden gewoon bij mij thuis gegeven. In onze prachtige tuin of in de huiskamer.

Wat is er nog meer mogelijk voor jou na het volgen van een Bars Class?
 

Ik geef ook Bars Classes op locatie, vind jij de afstand naar mij te ver dan kom ik graag naar jou toe. Bij minimaal 6 deelnemers kom ik graag de Bars Class bij jou geven. Het enigste wat ik dan van jouw vraag is dat jij zorgt voor de lunch.(Ik betaal natuurlijk de kosten daarvan aan jou terug)

 

Prijzen voor een Bars Class zijn vastgesteld door Access Consciousness™:
€ 300,- voor de eerste Bars Class voor volwassenen.
€ 150,- voor een tweede of derde Bars Class. (geen verplichting)
Kinderen tot 15 jaar mogen gratis deelnemen mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.

 

Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft: € 150,–

 

Heb je interesse in een Bars Class mail me dan op Trudie@touchofkiss.nl of kijk op mijn facebookpagina Touch of KISS onder evenementen. Of gebruik het contact formulier op mijn website.

 

Access_Bars_LOGO.jpg